Božović: Referendum o izmeštanju centra grada

Ostavite komentar


  1. U vreme Bastaća i DS-a, DSS-a, Beograd su selili na splavove, kokcarnice i diskoteke na otvorenom sa preglasnom muzikom od koga hiljade Beograđana nije moglo da živi. Sada izvode predstavu, ali jeftinu, za kao tobože brige za narod.

    1. A u vreme Vucica i njegove sekte tj. stranke urbani Beograd nestaje i pomalja se selendra vodjena nepismenim i nadobudnim botovima. Radice sudovi prekovremeno.

    2. Bot do bota…da li ste vi uopšte razmislili na šta će ličiti grad posle svih ovih nazovi radova…odseći pristup Narodnom muzeju,pozorištu,fakultetima itd…a avobuska u N.Beogradu(na nekoj ledini),železnička u vukoj….ni…najbolje da se isele svi stanovnici iz kruga dvojke,pa da grad bude grad -muzej,da se organizovano dolazi u njegov obilazak…da ga konzerviramo…ovo ni Orvel nije mogao da izmašta.

  2. Ali da na referendumu o Starom Gradu učestvuju Stargrađani, a ne Beograđani iz drugih opština, i obrnuto. Stargrađani ne znaju šta je dobro za Lazarevac, Obrenovića i za Mladenovac itd. A svi su Beograđani.

  3. Mozda i referendum građana za otvaranje kafića u stambenoj zoni Starog grada? Ili, npr, protiv otvaranja kafica i galerija tako sto se preko DS-a otme poslovni prostor? Sta mislite o tome gospodine Božoviću?

  4. Ako ovo kaze cuveni Balsa Maldivi,treba svakako razmisliti,jer nije lako trositi 1500e dnevno.

  5. Navikli su da nista ne rade, namerno blokiraju napredak Srbije. Nemaju nikakav program rada i razvoja nase zemlje, samo pljuju neciji rad i unistavaju nasu imovinu.Djilas je veliko zlo i strani placenik

  6. Poreklo sadašnjih ljudi,koji se nalaze u redovima SNS prodali su obalu Save Muslimanima,i tako premestili centar grada BGD na obalu Save,ispod Kalemegdana.Muslimasstvo još traje u naslednim porivima u BGD i svi koji dolaze u BGD su pola muslimani.Istorija nam pomaže činjenicama da su skoro 600 godina srbijanska zemlja bila pod muslimanskom čizmom.Kao dokaz služi umetnost i slike Paje Jovanovića,sa slikama:“ kako otac uči sina mačevanju“ „,borba petlova“ i „Seoba Srbalja“ pod vodjstvom Patrijarha.Srbijanci ispod Save i Dunava su polumuslimani,jedu njihovu hranu i odeću bez donjeg veša kod žena.Roditelji su davali deci imena krvožednih vukovada bi oni kad porastu imali poruku da su najjači,kad su poludivlji vukovi.Zati imamo Vukosavljević,VUK Branković.Vučić.ITD…

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili 10

INTERVJU Novi lider Dveri Ivan Kostić: Mi smo svoju cenu platili

Istina je da su Dveri vezane za ličnost Boška Obradovića jer je on čovek koji je pre 25 godina osnovao Dveri i to je sve normalno. Svaki čovek je posebna ličnost i neminovno da sa sobom nosi svoju autentičnost i svoju energiju, tako da verujem da će novo rukovodstvo sa političkim iskustvom od 12 godina naći model kako da se ponovo vratimo u centar političkih dešavanja u Srbiji”, kaže u intervjuu za Danas novoizabrani predsednik Srpskog pokreta Dveri Ivan Kostić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.