Božović: Srbija više nema zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. Neka Vučić postavi Sulju,ili Velju,pa da vidiite onda kako će ova vlast biti najbolja,najdemokratskija,ma sve naj…ma,ni Boško ne bi bio gadljiv na toliku platu…

  2. Kada je Ministarstvo pravde organizovalo nekoliko skupova po Srbiji oko predloženih amandmana na Ustav RS, na skupu u Novom Sadu kao prvi zvanični govornik pojavio se Pašalić i prema informacijama zdušno se angažovao na odbrani predloga amandmana koje je kasnije .kritikovala Venecijanska komisija. Dakle, osoba koja u svom radu kontroliše zakonitost i pravilnost rada organa državne uprave, ,tj.ministarstava RS, pojavio se kao predstavnik Ministarstva pravde. O . ovome je u Danasu pisao i jedan sudija Visokog saveta sudstva, koji je ostao na sesiji nakon što su drugi iz pravne struke napustili skup. Koga zastupa Pašalić, kao odgovor može poslužiti i tekst sudije VSS.

  3. Dugo najavljivana preporuka zaštitnika Pašalica je klasičan primer načina njegovog dosadašnjeg rada – jedno priča danas, drugo sutra… a ništa ne radi. Naime, stanarima Bristola je mesecima obećavao pomoć u rešavanju njihovih dugogodišnjih problema i javno im, pred TV kamerama govorio da je Ministarstvo odbrane u obavezi da im trajno reši stambeni problem. A sada u preporuci, na dvadeset i nekoj strani, ih optužuje da oni očekuju privilegovan položaj. Sramno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.