Božović: Uzdržati se od komentara

Ostavite komentar


  1. Draga Ksenija, isto tako kao sto kazete da je na Kosovu je i u Beogradu i celoj Srbiji.Culi ste izjavu predsednika Vucica neposredno posle ubistva cestitog Olivera Ivanovica.Neistomisljenici su za njega i SNS izdajnici, strani placenici nisu patriote, objektivna televizija N1 je americka, u opoziciji je olos, strani placenici, u predizbornoj kampanji za politicke protivnike nema mesta, na televizijama, nema dijaloga, nema suceljavanja misljenja…Sta da radimo kad ga EU i zapadni lideri podrzavaju i hvale i za to ima podrsku 2 miliona biraca.Polovina biraca kaze da "nemaju za koga da glasaju".

  2. Pa zar niste Vi prvi počeli sa insinuacijama, koje nedvosmisleno upućuju na organizatote i izvršioce ovog zločina? Te insuinacije, su bile direktnije od bilo kakvih direktiva i jasno upirale prstom u Vladu Srbije i Aleksandra Vučića. Bilo me je sramota, kada sam Vas slušao prvoga dana na TV N1?! Zaista. Pozvali su Vas odmah pošto ste se "istakli" na onoj konferenciji za novinare. Govoriti negativno u predizbornoj kampanji protiv svojih nbeistomišljenika je dozvoljeno gospodjo ali, ubiti bilo koga zbog toga što govori je ZLOČIN. Bez obzira što ne podnosim mnoge iz aktuelne vlade nikada ne bih mogao da u etar puštam, čak i nagoveštaje posebno kada su ovako mneozbiljni i opasni. Znate šta je najveća "caka" u ovom haosu koji je vbeštački podignu u ovoj našoj kukavnoj javnosti, medju ovo izgladnelo stanovništvo koje traži bilo kakvu žrtvu na kojoj bi mogao da iskali bes. Najlakše je pronaći "Dragoljuba Milanovića" medju nama i ličnovati ga. Tragično je što vbiše niko neće tražiti krivca tamo gde treba. Nijedna istina više ovom narodu neće biti dovoljna osim, ako se ne dokaže da je to uradio neko iz omražene vlasti u Srbiji. Naravno, velika većina naroda će to odbaciti kao besmislicu jer besmislica i jeste ali će "demokratska" Srbija uvek povlačiti i potezati ovo pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.