Bramerc: Otvoren i konkretan razgovor

Ostavite komentar


  1. Uzaludno je pokušavati Srbiji više pretiti Haškim tribunalom. Mi više ne dozvoljavamo ucene i svaki dalji potez u pravcu ucena mi ćemo decidirano da odbijemo.

  2. Haski tribunal je nuzno zlo ali Srbija ipak treba da ima crvenu liniju ispod koje nece ici, Vucic se toga odlicno drzi.

  3. Novinari imam jednu molbu: Ako moze, objavljujte samo izjave gostiju, jer me Vuciceve izjave savrseno ne interesuju! Hvala sto cete razmotriti molbu za koju verujem da nije jedina!

  4. Dobrom saradnjom sa Hagom pokazujemonašu svestranost i želju da pokažemo da smo iznad svega profesionalna zemlja.

  5. Jednaki aršini za sve ratne zločince, to nama treba, ima ih sa svih strana a ispade kao da su jedino Srbi krivi za sve.

  6. Haski tribunal je pokazao da je sud koji optuzuje samo Srbe iako ima mnogo gorih ratnih zlocinaca na svim stranama vezano za sukobe na Balkanu.Dojadio nam je taj sud i nasa najveca greska je sto smo izrucivali nase ljude. Verovali smo u pravdu a pravde nigde.

  7. Bramercov izvestaj ce biti pozitivan iako ima razlicitih i suprotnih stavova zato sto je srbija postala jedna normalna i demokratski uredjena zemlja pa je izrazavanje razlicitih uverenja sasvim normalno. takodje stvoreni su uslovi za nesmetan i nezavistan rad domacih sudova pa ce se ubuduce najdelikatniji predmeti voditi pod okriljem nasih sudova sto je veliki uspeh za drzavu!

  8. Zašto Bramerc nije posetio Zagreb i Sarajevo nego samo Beograd. Haški tribunal je politički sud.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.