Brnabić: Neću da se raspravljam dalje

Ostavite komentar


  1. Bila jednom jedna zalutala Brnabicka kao jedan „zalutali“ Vucic u zamlji Srbiji na brdovitom Balkanu … a onda se desilo CUDO ..;. nestali su poput „lastinog repva“, zar ne, ali odgovornost ce se tek DOGODITI, kad tad a verovatno pre – pre!

  2. Nemam komentar u interesu regionalne saradnje, hoću da gledamo danas šta možemo da uradimo i da gledamo u budućnost, rekla je Brnabić je novinarima u Palati Srbija, posle sastanka sa ambasadorima zemalja članica Evropske unije

    1. Dobro je bote, to je rekla fikus premijerka, ama koji je tvoj komentar na ovaj tekst? Ili vam bot kapo nije napisao komentar, pa u nedostatku instrukcija copy-paste – juete napisano? Groud zero level bota!

  3. Bolje nemoj. Svakom novom izjavom se ukopavaš sve više. Nesnalaženje Brnabićeve na ovoj poziciji i šteta koju zajedno sa predsednikom nanosi Srbiji su frapantni.

  4. Sirota Ana. … Pocela je da se raspravlja sa sopstvenim izjavama. Dobro je i izdrzala ovoliko. Izgleda kako su vucicev autizam i kompleksi zarazni …

  5. Brnadic(ka)prima velike pare za rad koji nevredi.Umesto nje(ga)postaviti sposobnu i dokazanu osobu.Lutke na koncu stete Srpskom narodu.

  6. Ja sam Srbin iz centralne Srbije i neću da budem odgovoran zato što je jedan general uradio to što je uradio.Sudi mu se za to delo i ja kao građanin Srbije ne prihvatam da delim odgovornost za to jer me niko nije ništa pitao..Svaki rat ima svoje žrtve i đželate i nikome na kraju nije doneo dobro.Ne postoji kolektivna krivica jednog naroda već samo pojedinačni zločini.

  7. tako je nasa premijerko sta si imala da kazes o srebrenici ti si rtekla ispunila si svoju kvotu patriotizma i sada vise neces da komentarises brojne reakcije. tako se vodi proevropska politika bas te briga sta svet misli o tvojoj izjavi i kakve ona posledice moze imati po ugled srbije u savremenom svetu. cini mi se da svaki dan sve vise napredujes u dokazivanju svoje nekompetentnosti za vodjenje ozbiljne politike. moj savet ti je drzi se pitanja digitalizacije i prepusti teske teme za eksperte kao vulin dacic palma stefanovic gojkovicke i naravno av.

  8. Premijerka Ana Brnabic,radi svoj posao odgovorno i posteno.Zalaze se za saradnju Srbije i zemalja regiona.Cilj je da gledamo u buducnost,a ne da stalno spominjemo proslost,jer je ne mozemo promeniti.

  9. Ko se raspravlja s budalama na kraju ispadne budala,zato je ibolje ne dokazivati nista onima koji zmure pred istinom.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.