Javio se kandidat iz opozicije za direktora beogradskih Apoteka: Prihvatio Šapićevu ponudu 1foto: Printscreen/Studio B

Poziv Aleksandra Šapića, gradonačelnika Beograda, da neko iz opozicije prihvati direktorsko mesto u ustanovi Apoteke Beograda, prihvatio je jedan član najvišeg rukovodstva Demokratske stranke.

Branimir Kuzmanović iz DS naime, objavio je na mreži Iks da prihvata Šapićev poziv.

Javio se kandidat iz opozicije za direktora beogradskih Apoteka: Prihvatio Šapićevu ponudu 2
foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/MO)

„Kaže Aleksandar Šapić da je kritika vlasti politikanstvo?!? Nego da mu olakšam, evo prihvatam, očekujem 200 dana, da rešimo to i njemu i Beogradu i zaposlenim u Apotekama Beograd. Da ne bude da je njegova ponuda politikanstvo, kao što verovatno jeste?“, napisao je Kuzmanović u objavi, uz koju je podelio izjavu gradonačelnika objavljenu u Danasu.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ponudio je danas opozicionim strankama da daju svoje kadrovsko rešenje za novog direktora Apoteke „Beograd” i obećao da će se založiti da predloženi kandidat već na predstojećoj sednici Skupštine grada, za nekoliko dana, bude izabran na to mesto.

„Daćemo im priliku da u praksi pokažu da imaju rešenje i da učine preduzeće Apoteka ‘Beograd’ održivim. Evo, mi ne tražimo da prave profit, samo neka pokriju troškove zaposlenih i mi Apoteku nećemo prodavati“, rekao je Šapić, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.

Dodao je da je siguran da će opozicija do petka dostaviti ime osobe koja će biti postavljena na mesto direktora Apoteke „Beograd“ i tako, kako je ocenio, „pokazati da ono o čemu govore nisu samo prazne priče i jeftino politikanstvo“, prenela je Beta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari