Aktivisti pokreta čiji je predsednik Branimir Nestorović napadnuti u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Срби слабо или никако да науче. Ко се бави политиком, лажима и осталим керефекама да не излази из куће без безболне палице. Једноставно али ефикасно решење.

  2. To su oni huligani sto Oskar podrzava i nece da se bori protiv njih. Uostalom neko mora da ga stiti na inaguracijama, kada opozicija masovno protestuje, kada treba arapima osloboditi prostor za BG na vodi, kada novinari otkrivaju plackaske uspehe njegove sekte, ……

  3. Sns im sakupio potpise u ZR a ovamo ih napadaju…Prvo dvoje na listi bivši članovi DSS ZR, sada na zadatku da na lokalnim izborima upravo svojima otkinu par stotina glasova naivnih glasača. Svaka osuda za napad ali sumnjam da se desio.

  4. ŠTA je ovo ,odakle sad ovi napadi na neistomišljenike.Nezdrava atmosfera kulminira u nasilje ,a nasilje kao niži oblik ponašanjagovori samo po sebi o strukturi ličnosti i same politike koja ne vodi nigde.Dali ćemo da se bićemo između sebe zbog nečega što mnogi poistovećuju sa ličnim navijačkih ponašanjem ..Sramota bre ,Srbi opameti te se ,nikad nismo bili gori kao narod.Bili smo siromašni poniženjak ali nikad ovoliko nekulturni autodestruktivni neotesani, a zbunjeni!

  5. Huligani sa tribina u službi svog (nekadašnjeg) člana a sad’ shefa !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.