Branimir Nestorović o protestu: Ovo je pokušaj „Majdana“, scenario iz 2000. godine

Ostavite komentar


  1. Pokazao je Dr Korona čiji je satelit. Neće preći cenzus na ponovljenim izborima jer će gazdi trebati svi glasovi da opet ne izgubi izbore.

  2. Otrovni „Majdan“-narativ iz Kremlja, sve govori o Nestoroviću.
    Jeli bilo da će da podrži Vučića ako bude nasilja? I eto, slučajno kao poručeno dođe nasilje….

  3. Majdan je bio vrisak naroda protiv poništavanja odluke njihove Narodne Skupštine po naredbi iz Kremlja. Majdan je bio miran protest dok „OMOH“ nije počeo da bije i buca na ljude…

  4. Eto najzad da se vidi koga Nestorović podržava i ko ga je napravio i skupio mu potpise On kao ne zna da se AV druži i voli sa Aleksandrom Sorošem.

  5. Režimski spavač se probudio. Sreća da če biti za jednokratnu upotrebu, kao ona stvar u seksu.

  6. A šta fali scenariju iz 2000 godine? Još te žulja Nestoroviću i posle više od 20 godina.

  7. А овај шарлатан увек има инфо дан унапред? Затупели смо као народ, јер не видимо тако очигледне ствари.

  8. Pozutece ti brkovi doco… Znam da Vucic voli lizace ali ti si dno. Bices odgovoran za njegov ostanak na vlasti jos neko vreme i zabeležen u istoriji kao jos jedan izdajnik koji je otudjio deo svoje drzave

  9. Eto, to ste prizivali svojim bezobrazlukom i mahinacijama, sad možete slobodno u Vučićev zagrljaj. To je i bio plan, zar ne?

  10. Ko ti dojavio, koja služba, da staviš Majdan u pogon? Ajde ti na Hepi, tamo te čekaju tvoji verni pacijenti, pa im otpevaj uspavanku o Majdanu. Sutra lepo mazni pare od Vučića i lepo djuture vas nekoliko udjite u SNP, eno čeka vas Glišić, šta će ti ovo lupetanje više. Sutra ćeš imati pare, a još ćeš biti u svom jatu, nema veće sreće za takve kao što si ti.

  11. Re: Milorad
    Evo ja sam ta budala koja je glasala za Nestora.
    Ne verujem da postoji sansa da ti objasnim
    zasto, ali ubuduce cu glasati za njega sa obe ruke.

  12. Auuuu…preteraste sa Nestorom. Mi smo veceras navuceni kao klenovi, ali daj da ne krivimo Nestora. OK je Nestor. Iskren. Ne laze, kaze sta misli pa kud puklo. I zaista ne verujem da je kurjaciceva instalacija. Nego, pamet u glavu i na dalje bez nasilja. Nasilje je autogol.

  13. Ovaj je zamenio Dveri i Zavetnike, kao rezimska opozicija u novom sazivu. Nafatirace se ovih 4 godine kao marionete vlasti i onda 2027 se utapaju u SNS ili prolaze ko i ovi prethodni rezimska opozicionari

  14. Samo jedan od članova društvanceta sa Hepija, kojima je zajedničko da su im svima usta operisana od spominjanja Vučića, ali sve drugr „teme“ su dozvoljene, da ne zamaram. Sve, ali sve što se(be) zove opozicijom u Srbiji je pod direktnom kontrolom pičkoustog, pa i ovaj kupljeni nesrećnik.

  15. Jasno je koliko uvaženi Nestor zna o Majdanu. Idi čoveče bavi se ravnom zemljom i vanzemaljcima. Niko ne može da vrati moje drugove nestale zbog istog ološa koji nas jaše 30 godina.

  16. Ovaj čovek mora na doživotnu robiju zbog masovnog ubistva koje je počinio svojim izjavama o Koroni. Preko 60.000 mrtvih za koje je direktno kriv!

  17. Ovaj produkt BIA i KGB,zajedno sa svojom grupom nacista i Staljinista,izvršava zadatke koje mu Vučić i ruske službe postavljaju.Jadno i bedno.Ovoga puta ne sme izostati šesti oktobar i ovo zlo mora odgovarati.

  18. Nikad ne gledam Hepi. Ali kada sam čula da je gdin dr.tamo bio stalni gost zaprepastila sam se. Zar može čovjek sa integritetom sedeti kod Marića. E moj dr.džaba ti sve što si do sada pistigao. Bedan si.

  19. Boze sramota da ovaj “ cuveni “ lekar daje ovakve uzjave bez obzira sto je dobio toliko glasova vidi se da nikad nije yz narod iako se ne brije i nisi sajkacu.

  20. Sad ima opravdanje da podrži režim.
    Izgleda da on nije imao baku koja ga je naučila šta je sramota.
    Još jedan dokaz da možeš da budeš visokoobrazovan, ali ostaneš primitivan
    Ili ima inteligenciju, ali je koristi za sopstvenu korist.
    Videće se ovih dana…

  21. Притисак странаца да се земља дестабилизује се наставља. Најпре дојаве о бомбама, а затим и ово. Лично мислим да су СНС и СНП потпуно иста ствар, експоненти странаца. Не може Нестор бити крив сад, већ деценијама овај пар плеше прљави плес.

  22. Narode odakle izvlacimo ovakve bezumnike kao Nestorovic i ostali.
    Nema nama spasa dok se za ovakve glasa.

  23. Naprednjaci kazu da je ovaj potpuno neuracunljiv te da sve sto se dogovore sa njim “stavljaju na papir”. Hteli su ga za gradonacelnika s tim da pored njega uvek bude psihijatar. Opozicija je u zadnji cas spasila Beograd bruke.

  24. Jedino što fali 2000. je to što nije bilo lustracije. U tom slučaju bismo se možda oslobodili ovih ratnozločinačkih avetinja iz devedesetih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.