Branka Latinović: Eskobar jasno i nedvosmisleno poručio Vučiću da treba da prihvati preporuke ODIHR i zaključke Rezolucije EP

Ostavite komentar


  1. Sta bre treba da se prihvati? Kukanje vaseg gazde Zapadu? Je l se mi mesamo u njihove izbore? Da li znate uopste sta je vas tatica trazio od EP? Da li ste svesni koliko to ugrozava nasu drzavu i sve gradjane, a pritom je i gazenje nase izborne volje? Pitajte se pa onda ponovo lazite i pisite gluposti ako vam je volja (ili moranje)

  2. Ova gdja „bivsa“ je bila ambasadorka pri Oebsu, proNatovka, jasno izjasnjena za priznavanje nezavisnosti Kosova i jasnog prekida prijateljskih odnosa sa Rusijom jer su rekli da je feancusko-nemacki plan kukavicje jaje i da ga ne treba Srbija prihvatiti. Takodje se usudila da kaze i da manjina upravlja Srbijom od 2012.godine. Gdju „bivsu“ treba obavestiti o broju glasova na izborima iz prethodnog perioda.

  3. Sad je sve potpuno nejasno. Da li to znači da će Vučić ponovo nekažnjeno proći, postaviti vlast u Srbiji i Beogradu, obećati da će biti dobar i nastaviti krasti? A mi da ponovo izlazimo na izbore, glasamo za opoziciju?
    Nema od toga ništa. Jesmo glupi, ali sve ima svoju meru.

  4. „Da će nadležne institucije Srbije istraživati navode o nepravilnostima“ Ovo je kao da das kozi da cuva kupus!

  5. Dali je izborna volja imati 127/250 ako je za to dalo glas 25% upisanih (a tu ima i dopisanih)

  6. Spisak lepih želja.Nema od toga ništa.
    Radikali su se ušančili na liniji fronta,bez rezervnog položaja ,dokazujući da će do kraja braniti svoju istinu da krađe nije bilo,a ko bi bio lud da to i prizna.
    Nema pukotina u njihovim redovima,
    kompaktni su i složni u svim strukturama
    od političara,preko državnih organa(policije,min.za državnu upravu,do
    tužilaštva i ustavnog suda),pa sve do medija sa nac.frekfencijom koji su kompletno u njihovim rukama.
    Opoziciji i ostatku naroda koji pokušava da nešto promeni može samo gospod bog da pomogne.U ovoj konstelaciji unutrašnjih odnosa,nažalost,to je tako.

  7. Ali je isto rekao da se te preporuke primene na sledećim izborima tako da ovi izbori su prošli i da prihvata vladu koja će biti izabrana. Znači čekaćemo još 4 godine a onda ko živ ko mrtav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.