Miljuš (SSP): Dačić obmanjuje javnost kako bi se dodvorio Vučiću 1Foto: N1

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, tvrdnjom da je Srđan Škoro pozivao na ubistvo Danila Vučića, obmanuo javnost kako bi se dodvorio predsedniku države Aleksandru Vučiću.

„Kada se Dačić ulizuje Vučiću to je i glupo i očekivano. Glupo, jer svi koji su pismeni znaju da Škoro nije rekao to što Dačić tvrdi, a očekivano jer je Dačić veći deo svog života, proveo u pokušajima da zadovolji očekivanja svojih šefova. Nekada bračnog para Milošević, danas porodice Vučić. Uvek birao da ima gospodara, a sada je odlučio da vređa i laže o onima koji su ga jedini tretirali kao ljudsko biće“, saopštio je Miljuš.

Dodao je da je to Dačićev izbor i problem njega kao predsednika SPS.

„Međutim, problem svih nas u Srbiji postaje onog trenutka kada on ovakve izjave daje, ne kao predsednik stranke koju je utopio u SNS, nego kao ministar unutrašnjih poslova. A tako se potpisuje dok insistira na otvaranju istrage zbog onoga šta novinari govore i najavljuje izopštavanje iz političkog života najveće opozicione stranke. Negova izjava je dokaz da živimo u diktaturi, jer samo u diktaturi ministri se hvale i najavljuju zloupotrebu institucija u cilju progona neistomišljenika za koje očigledno spremaju neki novi Goli otok“, zaključio je Miljuš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari