Branko Miljuš: Vučić pao za 16 odsto

Ostavite komentar


  1. Ja ne znam šta tačno zadržava opoziciju da krene u jednu slavljeničku žurku. Marinika rekla da je opozicija već pobedila, ovi rezultati istraživanja još više to potvrđuju, samo da se neko seti da obavesti narod, da glasači ponovo ne iznenade opoziciju.

  2. Samo obecavaju, kad ce vec jednom da urade tu zajednicku platformu. Za ove izbore je vec kasno. Sta su radili prethodne dve godine, sto bi reko narod-prase se negoji pred bozic.

  3. „šta tačno zadržava opoziciju da krene u jednu slavljeničku žurku“

    Da su oni mogli zajedno ne bi svi do jednog izašli iz DS i formirali svako svoju stranku. Zadržava ih glad za parama jer svako od njih hoće da baš on bude glavni baja i da on uzima kajmak a pošto tu ima jako mnogo krokodila a bara (čitaj količina para na talonu) je prilično mala, dogovora nikako ne može da bude. Vidiš da izbori još nisu ni raspisani a oni danima samo diskutuju i raspravljaju o tome ko će dobiti koliko mandata i fotelja.

  4. Opozicija mora krenuti kroz Srbiju, organizovati nove odbore, animirati mlade, stare i žene programima za njih u budućnosti. Svojim jedinstvom, odsustvom liderskih svađa argumentovanom kritikom režima uticaće na neodlučne glasače među kojima se krije veliki broj glasova protiv nenarodnog i antidržavnog režima.

  5. Zadržava ih činjenica da ni posle 11 godina na čelu sa SNS-om Srbija nije rešila pitanje Kosova, zbog čega je i došlo do smene vlasti 2012. godine. Obe strane imaju istog šefa. Šef čeka da Srbija zvanično prizna Kosovo kao nezavisnu državu, pa da, eventualno, dâ zeleno svetlo za smenu vlasti.

  6. Dolazi ono klasično: a šta to opozicija nudi, a koji su to ljudi u opoziciji, a ovaj je žuti, a ovaj ima ružnu njušku, a ovaj krade (sam predsednik rekao, a on nikad ne laže). I tako, niko nije dobar…
    Ali čoveče, pa ovi na vlasti su potrošili sve poverenje što su ikad imali, a možemo ih smeniti SAMO AKO GLASAMO ZA DRUGE!

  7. Pred svake izbore analiziraju, najavljuju sigurnu pobedu, „loze“ sludjen narod, a onda puknu ko treger. Namaknu taman toliko da se dobro uglave u fotelje i na grbacu narodu. A narod , ko sisa. Posluzio je svrsi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.