Branko Ružić: I srpski zvaničnici da se poklone albanskim žrtvama

Reakcije iz Prištine i Beograda na počast Hašima Tačija srpskim žrtvama na Kosovu

Ostavite komentar


  1. I SPS da izbaci sve što za zaposlio u MSP od 2014. godine. Bruka po novinama treći dan.

  2. Nekim socijalistima je stiglo do glave ono sto je neminovno i neizbezno.
    islila sam da se nikada ni oko cega necu sloziti sa bilo kim iz mracne Miloseviceve stranke.Danas to moram da ucinim uz zal sto demokratska opcija nije imala dovoljno vizije,hrabrosti i postenje za takav cin pre bar jedne decenije.

  3. Hrabra izjava mladog politicara. Ruzic ne samo da je izasao iz politickog sablona SPS-a, vec i politicke pozornice Srbije, na kojoj je jeres izjaviti ovako nesto normalno. Ovo ima jos veci politicki i ljudski znacaj jer Ruzic pripada partiji ciji je rezim iz devedesetih odgovoran za pomenute zrtve.

  4. Добро, није лоше. Да ли су убице жетелаца пронађене?

  5. Ruzic postao ozbiljan evropejac!!! Nemoj da te cuju tvoji grobari,zabranice ti ulaz na stadion!!!

  6. Sta da kazu: " Izvinite sto smo vas ubijali nenaoruzane". Pokloniti se zrtvama mogu uraditi osobe i partije koje nisu ucestvovale u ubijanjima. Dok mediji prenose vase "istorijske" izjave i hvatanje za medjunozje bice nam ovako jos dugo godina. Fudbal je ogledalo vase licnosti kada nema rata.

  7. Текст је мозак да изчашиш, тек кад мало размислиш о овоме није ти добро, командант ОВК се поклања жртвама?! Ово је врхунско лицемерство са обе стране.

  8. SPS je najodgovorniji za raspad srpske diplomatije, a sad pretenduje da se bavi nekakvom politikom. Pre nego što se lišimo žena sumljivih karakteristika u MSP, nema priča ni o kakvoj politici, ni o dobroj, ni o lošoj. Razumem potrebu SPS da skrenu temu sa partijskog zapošljavanja, ali neće proći. Zanima me samo odluka o izbacivanju svega što je SPS zaposlio 2008-2016 po agencijama, JP, resorima, ministarstvima ili vesti o hapšenjima. Dalje od MSP za sad ne dobacuju.

  9. Pa Ruzicu idi i klanjaj se komegod hoces. Daj primer ostalima, a ne samo na pricama. Idi na Kosmet, klekni, izvini se bar u svoje ime, jer u moje nesmes. Kako ste vi politiocari laki na recima a na delima….Sramota!!!

  10. Након толике паузе у медијима, тек сада се јавио… није ваљда да га је Тачи инспирисао…нека му је Бог на помоћи.

  11. Odgovor ovom gumenom: Srbija se izvinjava i kaje sudjenjen zločincima u naše ime. Za razliku od svih ostalih.
    Šta hoće ovaj?

  12. Sve ovo deluje lepo. Predstavnici srpske i albanske političke elite prikazuju se u vrlo lepom svetlu, danas. A isti ti su se 90-tih prikazivali u ratnom svetlu. U oba perioda su sedeli i sede u svojim sigurnim foteljama i jedino što troše, su reči, koje je vreme pokazalo da su prazne. U međuvremenu narodi u čije ime su isti političari trošili svoje bezvredne reči, prošli su pakao, koji još traje. Danas, jedino iskreno bi shvatio da se i Tači i Ružić povuku i ne govore ništa. Samo da se povuku iz javnog života. Nemoguće je da se bude predstavnik politike koja je nekad dovela do rata i da onda opet ti budeš taj koji ćeš doneti mir i prosperitet. To pomirenje Srba i Albanaca mogu da donesu neki novi Srbi i Albanci. Naprimer oni koji 90-godina nisu zagovarali ratnu opciju. Zato smatram da su Tači i Ružić nemoralni i da svaka njihova izjava nema nikavu vrednost, osim da produže "jahanje" sopstvenih naroda. Albancima nije problem Ružić već Tači, kao što Srbima nije problem Tači već Ružić. Zakljiučak Ružiću i Tačiju ne trebaju Albanci i Srbi, oni trebaju jedan drugom, Tači Ružiću i Ružić Tačiju. Kada bi Albanci i Srbi imali odnos kakav imaju Tači i Ružić, ova dva političara bi nestali sa scene.

  13. Tipična komunističko-anacionalističko-jugoslovenska bezličnost. Nit smrdi, nit miriše. Takvih beskičmenih podrepaša Srbija je prepuna, zato i propada. Duško Kovačević je davno u Poltronu napisao: "Dupeuvlakači, poltroni, klimoglavci, aminaši, puzavci, gmizavci, kameleoni… "

  14. Zar mogu ugojeni komunisti da se sagnu i "poklone" žrtvama rata na Kosovu !? Postasvljam pitanje drugu Ružiću:" Ko je ubio te ljude i zašto ? Da li su zbog tih žrtava, svetske sile bombardovale počinitelje zločina na Kosovu ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.