Brisel daje zeleno svetlo 13. ili 20. decembra

*Johanes Han: Srbija nema drugog puta od evropskog *Vučić: Hrvatska ima uslove, mi ispunjavamo ono što smo dogovorili u Briselu *Unija daje 80 miliona evra za reformu javne uprave u Srbiji
U naredne dve sedmice biće otvoreno najmanje jedno poglavlje sa EU

Ostavite komentar


  1. Odlične vesti. Ovim tempom ući ćemo u EU brže od ostalih država koje pretenduju na ulazak u uniju. Nadam se samo da Hrvati neće blokirati koliko god mogu taj napor naše delegacije.

  2. Otvaranje novih poglavlja u postupku pristupanja EU je velika i značajna stvar jer smo sve bliži ostvarenju jednog velikog višedecenijskog cilja.

  3. Kada God ZAKONI NEVAŽE ,,LIDER SE OBSETI,DOSOVACA,,ili dosmanlija iz izvorne,,verzije,,. .GDE Se To NALAZI SVAMALA,,Na NEKOJ PLANETI Koja nije u našem, univerzumu, ,KOJI STE TAKO,,NapreDno ukopali mimo svih civilizovanih normi,,pa VAM Je,,OTVARANJE,,JEDNOG,,POGLAVLJA ,,USPEH,ZAŠTO ,uopšte otvarate,,POGLAVLJA,ILI STE,,ZABORAVILI,,,, ŠTA Je PREHODILO,, IZBACIVANJU SRBIJE IZ CIVILIZOVANIH TOKOVA,SVETA,I EU. I VAŠIM ZASLUGAMA,,U AMENETU,koji ste baš,,dosovcima,,ostavili,,još pre dvadesetak godina,,sreće,,i,,uspeha,,. Jednom ,,vrhovnom,, dosovcu da PALITE SVEĆE SVAKOG DANA, I 26SATI DNEVNO ŠTO VAS ,,MEKOGA SRCA ,, NIJE LUSTRIRAO, PA NAS UNAZADIO I UNESREĆIO ,Da Se OPET Na ,,VRHU,,ZEMLJE A NE,,DRŽAVE Jer OVO Ni DEFINICIJOM NEMOŽE da se objasni..Radite o Glavama OPET svakog ponaosob Neidiota koji nezaboravlja svaku vašu,,pobedu,, i nova poniženja.,jer VAM ONA BELA MAJICA ,,ISTRČALA,, NA VIDELO,ONAKO BAŠ POŠIROKO I TRADICIONALNO,,BESKRUPULOZNO I BAHATO..U poslednjih par meseci ovoliko histerije i napada na svako normlano i nelično,,prizivanje pameti i logike,, izvrne se od,,velemajstora,,na,,pokušaj državnog udara i ,,atak na ,,životi,,delo,,lidera,,SAVAMALA JE DEO GRADA U KOME MNOGI IMAJU JEDINI I SAMO NJIHOV ZAVIČAJ , BEZ REZERVNIH NA DRUGIM DESTINAIJAMA,I NIKAKAV LEXSPECIJALIS,,NEKIH TAMO IDIOTA ,,NEĆE TO DA PROMENI ,NITI DA OPRAVDA PRISLUŠKIVANJE,,,,ELITAŠA,, IZ VRHA,,POSEBITIH,,MINISTARA A ,,RADOVE ,,IZ SENKE JOŠ JEDNOG OD,POSEBNIH,,SAVETNIKA,,ZA,,SPECUIJALNE PROJEKTE,,SMO ČULI I VIDELI JASNO I GLASNO I ALAL,VAM,,NapreDno,,,vođenje,,sednica,,.To oni, IZ Neidiotske ,koalicije,,Kvaziintelektualci,,ZAISTA NEUMEJU. nisu utrčali u provincijencije,, vaših,idiota,,na vlasti,, sa onako,,genijalnim,,diplomama, i,,doktioratima,, Trening ,,iber ales ,, kod takvih nepije ni ,,posebno pokrštenu,, vodu,

  4. Od kud sada pa najednom žurba EU sa poglavljima. Otvaraju se nova, a da već ona neka koja su skorije otvorena nisu zatvorena, tj. da EU nije dala zeleno svetlo da su ona uspešno završena?. Znajući ih rekao bih da su tu nešto mutno valja iza ove njihove žurbe.

Ostavite komentar


Politika

Oglasila se Ana Brnabić o izborima u Crnoj Gori 9

Oglasila se Ana Brnabić o izborima u Crnoj Gori

"Nije se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bavio, niti je komentarisao lokalne izbore ili bilo šta drugo u Crnoj Gori, već su DPS i Milo Đukanović snimljeni da slave rezultate izbora u jednoj lokalnoj samoupravi tako što otvoreno pokazuju frustracije i kompleks niže vrednosti prema Srbiji", ocenila je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.