Haradinaj odbio predlog EU o povlačenju odluke o taksama

Ostavite komentar


  1. Ko bi rekao da se ovako ponasa covek koji je optuzen u Hagu i oslobodjen posto su svedoci sa njegovog sudjenja dozivljavali masovne saobracajne nesrece, saplitali se na nozeve, prezivljavali atentate, izvrsavali samoubistva, naprasno zaboravljali itd. Jos mozete zamisliti njegovu aroganciju jer zna da iza njega stoji mnogo mocnija Amerika. A ovi iz EU ce da mu nakrive kapu tako sto ce da otkazu zajednicku konferenciju. Ali je to njega pogodilo.

  2. Haradinaj bi trebalo da poseti psihijatra za adekvatnu terapiju, pre nego što opet počne da se ponača ovako sumanuto.

  3. Može da odbija koliko hoće,ali će na kraju da shvati da je običan izmanipulisani pajac.

  4. Hej, Vučko… da li tebe to zavitlava tvoj koalicioni partner Haradinaj? Zašto poslanici i ministri u njegovoj Vladi nisu podneli ostavke, nego su samo napustili sednicu. Farsa.

  5. re: ima legitimne zahteve, pre svega, one koji se odnose na proces liberalizacije viza

    Lice sa potjernice ucjenjuje EU tako što nameće takse Srbiji koja nije u EU, a EU kao protestuje zbog toga???

  6. Citam komentare i apsolutne evidentno da svi vi nemate pojma i necete nikada priznati realnost a kamo li pravdu-nepravdu.Milioni podataka su na terenu i utvrgjeni o Srpskom nasilju,masakru,i svim zlodelima vekovima a da vi to necete priznati.Haradinaj je covek Boshji koji je svetac i borac ljudskih,nacionalnih prava.Zasto niko od vas ne priva o Berlinskom sporazumu velikih sila 1913 kada je nama Albancima uzeto veliki deo teritorije severnije prema Nisu,pProkuplju… itd

    1. Nije uzeto samo vama. Uzeto je svima koji su bili na strani Austrougarske (okupatora), a vi ste bili na toj strani. Da nije trebal9 da vas još i nagrade zbog toga?

  7. Covek( ili bolje reci necovek)je dobio zadatak od velikog brata ( amera)da radi to sto radi,jer u igri ocigledno nije samo Srbija nego i EU .A amerima je stalo da vide koliko je EU poslusan u ovom slucaju.Sa druge strane i niti EU niti USA nije stalo niti do srba niti do kosovara.

  8. Haradinaj je pravi lider i ako nama ne odgovara realno,a gde je moj Vucko koji samo improvizira

    1. @ivan izbeglica sa Kosmeta
      Ako kanis spinovati, moras da se skoncentrises i da ne koristis hrvatske izraze a dobro bi bilo i da ti spin bude na visoj ntelektualnoj razini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.