„Briselski sporazum jedina daska na kojoj možemo da stojimo“: Vučić o Kosovu iz Njujorka

Ostavite komentar


  1. Kada govorite u Briselskom sporazumu i ZSO u taj sporazum spada i priznavanje diploma iz 2011 zašto i dan danas niste priznali ?

  2. Niko izvan Srbije nikad nije čuo ni za kakav „Briselski sporazum“.
    To niti postoji, niti je ikad postojalo izvan srpskih medija.
    Niti ima sadržinu, smisao ili oblik,
    Zaboravite na to…..

  3. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je danas svoj govor u Generalnoj skupštini UN za utorak i rekao da će od svih država tražiti podršku za rešavanje kosovskog problema.
    Komentar: kad Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, utovi sebe u glavi da nema „kosovskog problema“ vec problema izmedju drzave SRB i drzave Kosova koja treba da se resavaju sto je moguce brze za dobrobit stanovnika Srbije i Kosova Ima Srba sa obe strane granice i ima albanaca sa obe strane drzavne granice medju Srbije i Kosova, oni trebaju da se oslobode terora rezima granica

  4. Kako oni krse medjunarodno pravo, tako ovi krse domace! Potpuno isto se ophode i jedni i drugi.

  5. Ta daska treba da posluži da ti se sudi za kršenje Ustava ove Zemlje a Ustav i sud da objasni kako je to i kada politički dokument postao politički dokument.

  6. Zborili vladajući o uticaju vodene pare kod muva..ŝto se tiče status Kosova..pa isto čini I ovaj.
    Dobro poznate činjenice gyrnute pod tepih jer dominiraju političke kaži..Ali I ogromna mulavost gradjana daje doprinos svemu ovome.
    Podsetimo..kada je vojska Srbije napustika Kosovo sekretar za američku bezbednost je onda stakao da SAD-u nije u planu da deli Kosovo ( slučaj priŝtinskoga aerodrome.. i ruske vojske)
    Tokom bombardovanja je jasno bilo svima u svetu da Kosovo postaje bitan deo američkih težnji da…bla bla bka..
    Ali..iŝlo se na karts ( ne)priznavanja Kosova od strane država..na promaŝaje koji su se nizali..a da medjunarodno pravo ,, proklizava“..Danas je Kosovo izgubljeno po 100-ti put..ovim političkim govorom..

  7. Bravo za predsednika jaja od 11 din I parizer od 36 din stvarno se dzabe hranimo jupi za srbiju

  8. Iz teksta se vidi, da izvršava naredbe Hila, koji ga vidi kao pudlicu. Umesto da kaže da je rezolucija 1244 osnov, a pošto neće njegovi veliki prijatelji (Šolc Makron) da sprovedu Briselki sprazum. Ali to njemu ne odgovara, jer je lakše izdati KIM i prodati Srbiju kako se ne bi istima zamerio.

  9. „ Maja
    22. septembar 2024. u 16.52
    Ono sto zelimo mi jeste da nas narod bude svoj na svome.“

    Pa i drugi narodi zele to, draga Majo. Ili oni nemaju pravo na to?

  10. Koga je on branio, toga vise nema.
    Sto je dotakao to je unistio.
    Pokusava da se sakrije iza pametjih ljudi, kojima nije ni za crno ispod nokta i kojih vise nema zbog takvih kai sto je on.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.