Britanski ambasador u BiH: Krivica za genocid je na pojedincima, Srbi i Srbija se ne pominju u rezoluciji

Ostavite komentar


  1. A zasto nas politicari iz federacije zovu genocidasima i genocidnom tvorevinom i optuzuju citav Srpski narod za taj zlocin

  2. Britancima verovati,isto ko da verujete Becirevicu i Komsicu,to su sve prevaranti ljudi moi!

  3. Kakve bi uopšte veze u tome mogla da ima Srbija. U to vreme je bila Savezna Republika Jugoslavija čiji je ravnopravni član bila Crna Gora koja je praktično i vladala tom državom. Na čelu Vlade Savezne Republike Jugoslavije 90-tih godina je bio crnogorski kadar Radoje Kontic u periodu od 1993-1998.godine a ministar odbrane od 1993-2000. godine je bio takodje crnogorski kadar Pavle Bulatovic.

  4. На који геноцид тачно мисли , пошти геноцид ОПШТИНСКОГ карактера је непознаница ?

  5. Ne bi se bas reklo da je rec o pojedincima.Mnogo tih pojedinaca je zasluzno za genocid.

  6. Englezi su najveći zločinci sa švabama na zemaljskoj kugli.
    Dno dna bez reči sam.

  7. To im je kao da su rekli: Pamtite Hitlera, Geringa, Fon Papena i ostale, jer nisu ni Nemačka ni nemački narod krivi. Ali skriveni deo agende jeste, kako kažu bošnjaci: RS je genocidna tvorevina.
    Dakle, poenta je u raspirivanju mržnje, a priču o mirenju su jedino znali da nam prodaju
    Komunisti skrivanjem istinskig genocida nad Srbima u NDH.

  8. Nije bio genocid, nego ratni zločin iz osvete.

    Pokušavaju da nas zavuku kao i uvek.

    Zna se ko je činio planski genocid.

  9. Nije bilo genocida, osim nad Srbima. Kada je JNA ušla u Srebrenicu, u njoj nije bilo ni jednog Srbina.

  10. Нека нам господин Рајли објасни, шта су урадили Абориџанима!

  11. Ako se odnosi na pojedince, oni su osuđeni i većinom izdržali pravosnažnosti presude. Koliko je poznato, niko od njih nije presudom lišen građanskih prava, po izdržavaju kazni. Čemu onda rezolucija ili još bolje, zašto se ne donese jedna rezolucija, koja će na istovetan način tretirati sve ratne zločine, bez obzira na to kome pripadaju i nad kim su počinjeni. Jedino takva bi imala univerzalan smisao.

  12. Море гони се ти одакле си изашао цијело британска, долазиш из земље која је на сваком континенту ове планете извршила десетине геноцида и није те срамота да један ратни злочин проглашаваш геноцидом.

Ostavite komentar


Politika

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra 10

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra

Prva sednca Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o 60 tačaka dnevnog reda, između ostalog, i o Deklaraciji o budućnosti srpskog naroda, koju je pred poslanicima predstavio premijer Miloš Vučević, kao i o nizu finansijskih odluka, završena je danas oko 18 časova, a nastavak sednice predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila je za sutra, 24. jul, u 10 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.