Brnabić: Biće teško sarađivati sa zemljama koje su bile sponzori i kosponzori Rezolucije

Ostavite komentar


  1. Ako Njemačka zakašlja Srbija dobije upalo pluča .Ona sigurno neče osetiti neštašicu svega a obična raja sigurno oče .Sit bladnom nikad ne vjeruje kako je teško .

  2. Neće da saradjuje sa Nemačkom? Da, teško… Čujem, povlačimo Nemačka vozila iz upotrebe?

  3. Pa ti nemoj da sarađuješ. Ekonomija mora i treba. A od tvoje sardanje ionako nema nikakve koristi.

  4. Vlast Vucica, nanela vecu stetu Srbiji i narodu od bombardovanja, a Brnabicka je samo bezlicna osoba.

  5. Biće teško sarađivati sa zemljama koje su bile sponzori i kosponzori rezolucije lažne o genocidu u Srebrenici rekla je Ana Brnabić predsednica naše skupštine Srbije I apsolutno je upravu.

  6. Da se lupetanje zakonom kažnjava, ova bi robijala tri doživotne. Ona će ovo, ona će ono (nije nego). Nit se pita, nit odlučuje o ičemu. Previše sam vremena potrošio na pisanje o ovoj… pojavi.

  7. Osećaću se mnogo bliža zemljama koje su glasale protiv ili su bile uzdržane, ili napustile salu rekla je Ana Brnabic i upravu je jer te države su pokazale da poštuju pravdu I istinu.

  8. Ali ako postoji način da se napune džepovi, naći ćete vi način da sarađujete i sa crnim ….

  9. Teška srca ipak ćemo im dati da kopaju litijum i upropaste i zagade pola Srbije. I jako ćemo huktati i kukati da se vidi koliko nam je to teško palo…

  10. Ova osoba nije više bitna ni u kom pogledu ( nije bila ni dosad, ali se gurala u prve redove na sve moguće načine).
    Zemlje koje su bile uzdržane su bile uzdržane i nisu bile protiv rezolucije, pri čemu su sve naglasile da su zgrožene genocidom u Srebrenici, ali neće glasati za Rezoluciju zbog proceduralnih propusta.
    Konačno, i sam precednik, onako ogrnut šarenom svilom, je prihvatio činjenicu da mu se sprema ( politički) kovčeg. Što pre to bolje.
    Izglasavanjem ove Rezolucije kreće pročišćenje od nacista u našim redovima, i to je najveći benefit od jučerašnjeg zasedanja u UN.

  11. kada bi meni neko mogao da objasni zasto je uopste Vucic stavio nasu Srbiju na cistinu da nas zbrisu, kada se u rezoluciji srbija uopste ne pominje? Zasto je zastupao Republiku Srpsku i poistovetio njih sa Srbijom. Pa da li on zna da postoji granica drzvana izmedju nas? da li zna da su to dve razlicite drzave?
    On je nas ukopao do daske. Umesto toga mogao je da sve ovo sto je imao da kaze , kaze sa distance i bez oblacenja zastave.
    Ovo mi je neverovatno. Otprilike isto kao i kada zastupa kao predsednik SNS na izborima a zna da nema prava na to. Zaboravio se da tamo nije ustavni sud koji on kontrolise vec generalna skupstina gde ima samo jedan glas da pruzi.
    Ovako ceo svet je ovaj slucaj srebrenice poistovetio sa nama umesto sa Republikom srpskom.
    Na GS UN su trebali da se brane Dodik i njegova delegacija a ne Vucic u ime Republike Srpske.
    DA LI BI NEKO MOGAO DA MI OBJASNI OVO ILI CU JA DA POMISLIM DA ZIVIM U REPUBOLICI SRPSKOJ?

  12. @ Ruska… Vi stvarno verujete u to sta pisete? Molim da ostanete I dalje ovde jer je zabavno citati vase komentare.

  13. A cemu saradnja? Treba ih proglasiti neprijateljima Srba i Srbije i da se tako ponasa prema njiima a deca da uce o tome na casovima istorije. Dokle vise poginjanje glave i pruzanje ruku pomirenja i oprosta? Dok se jednom ne uspravimo i kazemo DOSTA ovom narodu i drzavi nece krenuti na bolje

  14. @ Lana

    Nemam vremena da gledam TV.
    Molim vas procitajte tekst Rezolucije i pogledajte mapu Evrope i videcete da Republiku Srbiju i Republiku Srpsku razdvaja reka Drina.
    Ako mi nadjete jednu rec da se tekst Rezolucije odnosi na Srbiju ili jedan citat da se tekst Rezolucije odnosi na pojedince iz Srbije, idem u Njujork da kazem da Vucic nas heroj!

  15. Ama odmah da doneses zakon da sve nemacke firme napuste SRB za 1 mesec

  16. Čale, kako to biće teško sarađivati sa onima koji su dali glas ZA. Pa, evo ga Miloš potpisuje ugovore sa Italijanima. Ti bre stvarno lupetaš.Pa tvoji Hrvati među prvima, a ti ih i ne spomenu. Ne se..i više!

  17. Kad si vidla onu Lajen onomad grlila si je, smeškala se, jedva prestala.

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 10

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.