Brnabić: Biće teško u Vašingtonu, ali nema boljeg od Vučića, izvućiće maksimum

Ostavite komentar


      1. Šta god ti mislio, kao i ova što je izjavila da nema boljeg,ne interesuje nas. I On će da prođe kao Milo vrlo brzo…

      2. Valjda ce nesto od tog VUCICEVOG MAXIMUMA Sinisa Mali uplatiti i na Anin racun.

    1. Oni „pametniji“ su preneli pitanje Kosmeta iz UN u Eu, i ništa nisu učinili da spasu južnu pokrainu.

    2. A sta su Tadic i Jeremic uradiloi po pitanju KiM sem sto su pitanje KiM izmestili iz UN u EU?!

  1. Ponoviću komentar jer se i ovde ponavlja idiotizam kao kod ex ministarke Mihajlović o nekakvom crtanju mete na čelu njihovog „vrhovnog božanstva“. I dotične i dotični ali i poveći broj njihovih sledbenika zbog motiva pripadnosti više sekti nego političkoj stranci i treba da budu mete ali mete kompetentnih iz domena psihijatrije. Nažalost i da 30 godina ( i oni i prethodnici) nisu ovoliko opljačkali sve što se opljačkati može, ne bi bilo dovoljno finansija za kapacitete smeštaja brojnih očiglednih slučajeva i njihovu trajnu izolaciju od većinski zdrave populacije u Srbiji.

  2. Uz tako jakog pregovarača biće odličan rezultat ako ne ode i Preševska dolina. O ostalim besmislicama izrečenim u tekstu neću ni da počinjem.

    1. Po Ustavu, nova vlada se formira maksimalno 90 posle održanih izbora, a to je 21. septembra, a dotle je predhodna vlada funkcioniše.

  3. Da će Vučić braniti interese Srbije tu se slažem sa ovom gospodjom, a da li će najbolje to niko ne može znati. A što se samog Vučića tiče on će odgovarati jednog dana pred sudom zbog uništavanja demokratije i parlamentarizma u Srbiji, gušenja medija i zbog silnih afera od koje nijedna nije dobila sudski epilog, jer očito je da u srpskim sudovima sede kukavice i gotovani koji sramote sudsku profesiju i uopšte pljuju na svoje dostojanstvo i svoj posao. A vi gospodjo Brnabić, kada se sve jednom završi, vi ćete ko da gledam uteći na vreme negde u Zapadnu Evropu, verovatno kao i naš ministar unutrašnjih poslova, koji će zaštitu pronaći u Rusiji, jer njegovo će ime verovatno posle promena biti prvo na tapeti.

  4. A koga OVO osim psihopate i poznaje?
    Evo JA bih bolje pregovarao, a verovatno još i oar stotina hiljada nirmalnih gradjana Srbije.
    Siguran sam u to jer mi nismopsihijatrijski

  5. Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pomerile iole sa mrtve tacke i kako bi svakoj od strana bilo bar donekle po meri. Vucic je svestan snage Srbije i snage SAD , te je nista drugo do realan.

  6. Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pokrenule .Predsednik je svestan snage Srbije i snage SAD i veoma je realan.

  7. Vredi napomenuti da je Vučić bio ministar u vladi kada je potpisam Kumanovski sporazum, kao i Gojkovićka i Tabakovićka.

      1. A što je uopšte došlo do toga da 28 zemalja bude protiv nas? I onda je najbolji (Sloba) pregovarao…
        Svi ti najbolji su izazvali inflaciju, sankcije, bombardovanje, nisu razumeli kritiku, primali savete. Svi koji drugačije misle bili su (a i sad ih zovu) izdajnici, strani plaćenici…

  8. Da budem iskren slazem se sa njom. Srbija stvarno izgleda kao da je Vucic najbolje u njoj. Sa druge strane posle ovakvih budalastih izjava ocekujem da Srbija ostane i bez crkava i manastira, a o Zajednici srpskih opstina da i ne govorimo.

  9. Do kojih granica se ova uvlaci vučicu.Samo joj noge vire iz ……Ovo je strasno i citati a kamoli verovati.

  10. Nego narode, jel’ ima zaista neko ko uzima Brnabin sud o bilo kome ili čemu za ozbiljno?

  11. Zato što je samo Vučić je najbolji i najpametniji i o svemu treba da se pita e zbog toga Srbija treba da postane parlamentarna Kraljevina, jer se ne bi ustoličile autoritarni vlasti kojih smo sada svedoci, pa nisu Britanci, Danci, Španci, Norvežani, Šveđani ludi jer ne dozvoljavaju da vlastodržci ne dođu u iskušenje zloupotrebe vlasti.

  12. Da li ova žena uopšte više razmišlja svojom glavom . Kome će to Vučić tamo biti sagovornik , pa svi znamo da tamo mora samo da sluša i kaže razumem . Ako tako ne uradi već sutra ćemo osetiti svu moć Amerike . Dosta je zamajavanja gospođo , bolje bi bilo da rešavate nagomilane probleme ovde , imate ih na pretek , koliko javnih predizeća toliko problema .

  13. Kakav tačno maximum će Vučić izvući u situaciji u kojoj sami ne znamo šta hoćemo? Da bismo merili rezultat, morali bismo da znamo cilj, odnosno za nas idealno rešenje. Sami smo krivi zato što smo odbacili predsednikov plan i pre nego što smo ga videli. Da nismo, verovatno bismo znali šta sada predsednik pokušava da postigne i onda eventulno mogli da procenimo da li smo zadovoljni tim maximumom.

  14. Šta god vi mislili, Vučić je umišljeni vladar, koji se okružio gomilom nesposobnjakovića pa onda on među njima viri! Njegov maximum je minimum za Srbiju a to će vreme pred nama pokazati!

  15. neko reče..ko ovog stvora razume ne treba mu vakcina protiv korone…ko je to reko taj je za pregovarača hitno ga nadjite..sa ovi hošlaperi ga ugasismo..fukare zajebava ih ko stigne

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.