Brnabić: Izmene Zakona o jedinstvenom biračkom spisku idu na štetu građana

Ostavite komentar


  1. Na žalost to je tačno. Sada je je to osetila i opozicija jer su im na nekim mestima poništene izborne liste.

  2. Ја сам мислио да сам у српској политици видео све, али да видим да ће опозиција да запени за промену закона, а онда да јој одбијају листе због новог закона, то су нивои комедије какве нисам доживео.

  3. Jurnjava za fantomima izgleda da se obija o glavu opozicji. Dok su jurili desetine hiljada Srba iz RS, kada su besneli što se jedan doselio u Beograd iz Male Krsne, napunili svoje odborničke liste ljudima koji su u poslednjih godinu dana menjali prebivalište. Sramota na kub.

  4. Ta nemoj da pricas drugarice Brnabic ? I gle, ti se kao sikiras o interesima gradjana Srbije ? Pa svaka ti cas’.

  5. Brnabić
    Najveću štetu ovoj zemlji i narodu vi pravite zato što se služite lopovlukom, kradete, i na sve nepoštene načine ste spremni da bi ukrali volju građana. Zato o „šteti za građane“ nemate pravo ni reč da izustite! Nejveća šteta za Srbiju ste vi i vaš mafijaški sistem koji ste ustoličili što potkupljivanjem ( našim novcem), što pretnjama i ucenama, što uvozom birača iz susedne zemlje. Vas parazita moramo da se otresemo samo to će da nas spase. Znam da smo siromašni, prezaduženi, znam da će nam biti teško da saniramo štetu koju ste napravili, često iz čiste pakosti, ali samo vas da se otresemo i svanuće nam! Zato nemojte da brinete o „šteti za građane“, licemerno je, jer tu štetu koju vi pravite generacije građana i naših potomaka će morati da popravljaju.

  6. Preci nam se u grobu prevrću, kada vide kako se brine o narodu !!!

  7. @Hadrijan. 14. maj 2024. u 10.55
    „Dok su jurili desetine hiljada Srba iz RS, kada su besneli što se jedan doselio u Beograd iz Male Krsne“

    Nemoj da se praviš lud, to su gluposti.

  8. Šef-licemerka, koja je neverovatne psovke slala na adresu ODIHR-posmatrača (Srbija je odavno član i time u obavezi (!) da organizuje slobodne, nemanipulisane izbore koji to ime zaslužuju i bez ikakvog podsećanja da strane) a potom mesecima organizovala bedni „pregovarački“ teatar oko uslova … sada prebacuje krivicu na opoziciju. Besramno, kao uvek: Brnabić.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.