Brnabić: Cilj da do kraja mandata naredne Vlade prosečna plata bude minimalno 1.000 evra

Ostavite komentar


  1. Pa ko ima tu platu…ja znam jedno 30 ljudi sa kojima sam u kontaktu povremeno…i niko nema ni blizu te plate…a da..ima jedan drugar sef kuhinje na jednom splavu…i to je to…ja ne znam o cemu ta nakaradna figura prica…ona prica kao da je to normalno….a vamo ode u Surcin i Jakovo i kaze Jarkovo…ejjj bre…pa da je otisla u tudju zemlju bi razumeo…ovako ne…totalna tupča.

  2. Samo se bojim da će cene biti takve da će nam biti isto kao sa ovih 300 evra

  3. “ Malo morgen “ . . . u 1000 € da nas cekaju DEVALVACIJE posle Izbora ( do kraja godine ) da se RSD priblizi svojoj vrednosti od 180 ( ? ) RSD – a za 1 € . . .

  4. Zamajavanje dok se sprovode globalisticki planovi. Plata moze da bude i 2.000 evra, ali ako vrednost evra padne. Najvažnije je da budemo slobodni i suvereni, da nam ne diktira neko spolja kad moramo da se vakcinišemo, kad moramo da uzmemo ovakvu predsednicu Vlade, kad moramo da priznamo nenormalnosti kao normalnosti i ostalo…

  5. Svestan sam činjenice da je puno nevernih toma da u Srbiji prosečna plata bude 1000 evra. Ipak, ako se ovako nastavi ja sam optimista. Želim bolje da živim!

  6. Teško nama, deco moja, ko nam se obraća … i sa kojeg mesta !!

  7. Pošto vi nikada niste mogli da znate koliko dug mandat će vam dozvoliti vaš gazda AV, on bi, očigledno, najrađe svakih 6 meseci terao narod na glasanje, ne pričajte nam o mogućim događanjima u toku mandata jer će se to vaše obećanje, kao i mnoga druga upućena narodu uvek pred izbore, obistiniti kada, kako Srbi vole da kažu, na vrbi rodi grožđe. Znači -nikada

  8. Koliko će tek porasti cene posle izbora neće biti dovoljno ni osam hiljada eura da se preživi.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 8

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.