Brnabić: Čim nešto počne da se gradi ekološki aktivisti kažu da će to poremetiti prirodu

Ostavite komentar


  1. Joj dosao je neko da gradi?!A sta da vadi mulj nije a sta ocete nam punu informaciju ikada datii?

  2. Ma pusti ih neka protestuju Ana, bitno je da ti nama pročistila vazduh i otpadne vode i naterala Kineza u Boru i Smederevu da prečišćava takve. Živimo u banji Srbiji….

  3. „Ko je taj ko može da dođe iz Beogarda i da im kaže šta je najbolje?“ Ona to o sebi govori?

  4. Stari i iskusni planinar je objasnio zašto se na Kablaru ne može izgraditi takav vidikovac. Stena je krečnjačka i neće izdržati teret čelične konstrukcije sa staklom. Ako se ipak izgradi i dođe do rušenja, sad znamo ko će biti odgovoran

  5. Šta je ovo? Čovek ili Žena? Srpkinja, Hrvatica, Jugoslovenka ili lice bez državljanstva? Gej ili Strejt? Hrišćanka ili Ateista? Mama ili Čale? Mrmot ili Pingvin? Šta je?

  6. Питање је наравно слободно и дозвољено. Истина је једноставна и донекле разумљива, довео је вучић из Америке, радила је у некој берзанској кући, читај полу-легалним лоповима, кад је видео-чуо-схватио да је лезбијка знао је шта му је радити, ем женско, ем лезбијка, тиме ће ућуткати све који мисле да се Србија налази још у 19 веку. Њој је то занимљиво, али време ради своје, схватила је да је само завеса и алиби за нарциса и узурпатора власти у Србији, почело је да боли. Вучићева грешка; требао је наћи неку другу, неку мекшу,лепшу.

  7. Pa ako se nesto sece, betonira, vodotokovi zagadjuju, kopa se gde ne bi trebalo da se kopa itd., onda ljudi hoce da zauztave stetne projekte ali vi to ne razumete i ja vas razumem da vi ne razumete dobili ste zadatak i morate da radite na izvesenju a sta vam je bolje za takve poslove od g. Vesica, pravi strucnjak za sece i betoniranja po neki put preslaganja kockica a gde je g. Vesic pa treba voditi racuna da se ne ponavljaju greske mogu na Kablaru skupo da kostaju. Ziveli

  8. @Vujadin
    Od kad su to „stari planinari“ stručnjaci za geomehaniku i statiku objekata? Starost sama po sebi ne znači i stručnost, a planinarstvo baš i ne spada u tehničke nauke. Ali kad se ova dva spoje u „starog planinara“, e to je onda već nešto sasvim drugo!?

  9. Karakteristicno za Anu Brnabic je da cesto nesto izjavi pre nego sto razmisli da li to reba ili da narodski kazem „Lupi pa ostane ziva“ sto ona cesto radi a nebi smela jer je na tako vaznoj funkciji.

  10. @VladDimir

    Pošto si u svakoj čorbi zaprška, pozivam te da nabaviš klinove, užad i ostalu planinarsku opremu i kreni u osvajanje dotične stene. Sam odgovaraš za moguće posledice jer si „dokazano“ sveznajući.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.