Brnabić: Crvene linije samo smetaju

Ostavite komentar


  1. Da naravno nema druge , ako zelimo svi mir , dogovor kompromis i buducnost za sve i Albance i Srbe i za citav region Balkana mora se vratiti pregovorima i finalizaciji istih , jer sve ovo dugo traje , dosao je trenutak i momenat da se sve ovo vise resi i svi da krenemo napred u bolju i svetliju buducnost u suprotnom predstoji nam svima KATAKLIZMA. Zato se mora prihvatiti realna resenja koja ce biti koliko toliko prihvatljiva za sve , ne zaboravimo i Velike sile jer i oni itekao imaju svoje interese,i zato RAZGRANICENJE je jedino resenje.

  2. I ovo je premijer jedne zemlje. Niti ima znanja, niti iskustva, niti ima vokabular da se bavi bilo kakvim javnim zanimanjem, ukoliko nije najavljivanje nekog event-a u krugu dvojke i to je to. Sramota je da na ovakvim skupovima neko sa ovim ogranicenim verbalnim i intelektualnim kapacitetom vrti napamet naucenu mantru u krug. Kompromis, kompromis, kompromis…transfer blama! Al dobro, osveta losih djaka i dalje traje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.