Brnabić: Da nadležni izvrše ozbiljnu kontrolu svega o čemu je pričao Koluvija

Ostavite komentar


  1. A kako bi bilo da nadležni organi pošteno izvrše ozbiljnu kontrolu SVEGA ŠTO JE RADIO Koluvija a i Belivuk i svi povezani sa njima

  2. Gde zive nadlezni koji treba da utvrde istinitost ovoga o cemu govorite? Ko je nadlezan da zatrazi od nadleznih da to ucine? Valjda neko zna odgovore na ova pitanja?

  3. Drzavni organi pokrecu istrage na osnovu neformalnog intervjua osudjenog lica svom novinaru-advokaru?
    Mozda je bolje pozajmiti tuzioce i sudije iz Kolumbije, Belorusije i S. Arabije….

  4. Naravno da državni organi treba da provere sve činjenice u vezi sa slučajem Koluvija tj Jovanjica s tim što mislim da je, ništa manji, interes javnosti i da se provere navodi iz afere “ Pandorini papiri“ gde su izneti dokazi o nezakonitim aktivnostima ministra Siniše Malog!?

  5. Deder neka ispitaju i nalaze koje je dostavio Aleksandar Obradović u vezi Krušika, … pa ubistvo na petlji Doljevac, pa krađu lične karte, pa stanove siniše maleckog, pa ko je štitio navijače belivuk, … ima posla za nadležne organe ihhhhaj.
    Ne zaboravite koferče, bananu, galeniku, …

  6. Ovo može samo u Srbiji: narko trgovac sa svojim advokatom dobije termin na nacionalnoj televiziji da se pravda što je narko trgovac a premijerka države Srbije to gleda i komentariše. Stvarno za ne verovati.

  7. Znači postoje i NEOZBILJNE kontrole pošto premijerka ovoga puta predlaže
    OZBILJNU KONTROLU?
    B R A V O

  8. Šta da se proveri…pa cela država je cirkus i skandal.
    Pa tu se ne zna šta se radi i ko koga čuva i štiti i ko pljuje i namešta.
    Sistem je katastrofa.
    A skandal što se svi prave mutavi.

  9. Premijer kaze da se ozbiljno provere navodi jos ozbiljnijeg kriminalca.Bruka.

  10. Nadležni odavno sve znaju a saznanja je juče potvrdio direktor policije Rebić i pokazao da je častan čovek.Trojica načelnika u policiji koji su vodili celu operaciju otkrivanja marihuane u Jovanjici, dva puta su prošli poligraf.Šta još da se ispita osim razotkriti političku pozadinu.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.