Brnabić poručila Đilasu povodom litijuma: Tako dobroj saradnji sa opozicijom se nisam nadala

Ostavite komentar


  1. Radili ova osoba bilo šta,bosim što reaguje na izjave predstavnika opozicije?
    Nego, videste li naslovnu stranu Politike? Velikim slovima „kako se Sarajevo i Priština spremaju za rat protiv Srbij“! Ispod fotografija snajperiste u borbenom položaju!
    Opet će nas uvući u veliko zlo!

  2. Radi li ova osoba bilo šta,bosim što reaguje na izjave predstavnika opozicije?
    Nego, videste li naslovnu stranu Politike? Velikim slovima „kako se Sarajevo i Priština spremaju za rat protiv Srbij“! Ispod fotografija snajperiste u borbenom položaju!
    Opet će nas uvući u veliko zlo!

  3. Radi li ova osoba bilo šta, osim što odgovara na izjave predstavnika opozicije?
    Nego, videste li naslovnu Politike? „KAKO SE SARAJEVO I PRIŠTINA SPREMAJU ZA RAT PROTIV SRBIJE“! ispod fotografija snajperiste u borbenom položaju!
    Opet će nas uvući u veliko zlo!

  4. Mislim da nam je potreban širi društveni konsenzus oko Litijuma. Što da ne.

  5. Брнабићева упућује оптужбе у вези са продајом земљишта Рио Тинту и критикује Ђиласа и његове сараднике. Aна доводи у питање њихов кредибилитет и оптужује их за политичко лицемерје јер се сада противе Рио Тинту упркос претходном ангажману или подршци. Брнабићева истиче транспарентност и изазива Ђиласа и друге да директно одговоре на ове наводе.

  6. Citat g-dje Brnabic, „Kako bre dođete kući i pogledate se u ogledalo, kako bre dođete uveče i legnete da spavate?“, ne znam da li je ovo njeno ili je neko rekao a ona iskopirala, ali iskreno imam utisak i pitam se kako vi iz vlasti „Kako bre dođete kući i pogledate se u ogledalo, kako bre dođete uveče i legnete da spavate?“. Ziveli

  7. Alapača!
    Kako ona celokupnim ponašanjem obavlja vaspitnu ulogu roditelja? Sve se zna i sada, a zabeleženo je i za budućnost.

  8. Jel Ana zna da je predsednica Skupštine?Totalno se obeznanila.Kakva sramota za ovu zemlju, koju njen šef „obožava“.

  9. Kako ti dodjes u Jovankinu vilu koju smo mi ,narod Srbije renovirali za tebe i tvoju partnerku i ne zapitas sw kako vi zivite a kako mi..Kako ti spavas u svili a mi zivimo u bedi..Kako se ti probudis ujutro a znas da tvoja partnerka ima novu kliniku i od cega je kupila aparate i ko ce kredit otplacivati..a jednu kliniku je unistila…I da pricam o Aseku i drugim tvojim lopovlucima,sram te bre bilo,nistacino od zene.

  10. Više od polovine njene „sadržajne“ izjave odnosi se na nju samu i trenutnu vlast.
    Ako je neko slučajno preskočio, vic dana su Brnabićkine reči: „Hajde da spustimo loptu i razgovaramo kao ljudi.“ Znači razgovaraće sa domaćim izdajnicima, stranim plaćenicima, ološem, zgubidanima, hijenama, lešinarima…Pa, baš lepo!

  11. „Okej, demantovao je Đilas da mu je kum, izvinjavam mu se od srca …“

    Nesrećo jedna nevaspitana, organizuj konferenciju za novinare, pa na njoj jasno i glasno kaži da si pogrešila. Znači, na isti način kako si slagala.

  12. Predsednica Skupštine Srbije ( treća funkcija po važnosti, posle predsednika države i predsednika vlade), na konferenciji za medije u holu Skupštine, bavi se mužem kandidatkinje pokreta „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnicu .Loznice!?!?!?!?!?!?!?!?

  13. Bilo bi dobro da opozicioni poslanici svakoga dana, njih 4-5, ali svako za sebe, drže konferencije za medije, pa neka Brnabićka odgovara, ako nema šta drugo da radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.