Brnabić: Dronovi su snimali naše kasarne, obaraćemo ih ako se ponovi

Ostavite komentar


  1. Kada je reč o dronovima, to i mene podseća, kada je dron sa zastavom velike Albanije leteo na utakmici u sred Beograda, pred trideset hiljada gledalaca, koji su mogli biti mete terorističkog napada. To, najbolje govori o ,,našoj“ državnoj bezbednosti .

  2. Premijerka je postala jako opasna. A što se rešenja kosovskog pitanja tiče, pa naša vlast ni ne želi nikakvo rešenje. To im je tema za opstanak na vlasti do veka.

  3. Ako se ponovi!?
    Odradili su ono što im treba, što da ponavljaju?
    Ili jesi ili nisi…njena izjava liči na ono: držite me da ga ne udarim…Ćale uozbilji se!

  4. Šta je sa rastom cena i padom standarda, dokle će to da ide? Pustite dronove i zamajavanje!

  5. Nema potrebe obarati ih ako se ponovo pojave snimili su sta ih je interesovalo…usput dronove nema potrebe da obarate lovcima za to postoji elektronska oprema ili ti puske koje presecaju radnu frekfenciju drona…cuvajte kerozin.

  6. To obaranje u normalnim drzavama proslo bez obavestavanja naroda je su uradili svoj posao odgovorni.Pldizanje citave armije u bojevu pripravnost protiv dronova moze se dogoditi u drzavi gde vlast zeli da se promovise kao veliki branila. drzave i tog naroda u njoj.

  7. AKO je uopšte bilo dronova, onda su snimljeni i mogu biti prepoznati čiji su a ako neko želi da nadgleda objekte, postoje sateliti za to.

  8. Dosli snimili i otisli a vi pretite po televiziji kako ce te da obarate dronove ako se opet pojave… Kao mala deca „e samo me jos jednom pipni pa ces ti da vidis“. Premijerka sedi dole 1.

  9. Veliki minus za našu odbranu, jer se odavno kuva a mi smo zatečeni u bunilu posle lovačkih priča naših,ako su naši ,vodja.Zovite ljude sa svetskih ratišta da se vrate, da naprave ambient za doček onog što nedaj bože sledi.

  10. Zauvek treba resiti pitanje kosova.oni nece stati nikad .to je agonija za srbe.kosovo je samo srbija.i nista vise ni manje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.