Brnabić druga po uticaju na birače SNS

Sagovornici Danasa veruju da premijerku Agencija neće zaustaviti u funkcionerskoj kampanji

Ostavite komentar


  1. Dno dna. Zena (?) koja ne ume dve proto prosirene recenice da sastavi moze imati uticaja samo na one koji ne mogu ni jednu.

  2. Deco, voleo bih da samo desetak godina proživite u socijalizmu u kom sam ja živeo i u kom sam studirao. Pa nikad vam više na pamet ne bi pala višestranačka demokratija. Tada na televiziji nije mogao svako da lupeta i širi budalaštine. Bilo je to mnogo zdravije vreme. Budite pametni, vratite socijalizam i vlast radničke klase, prilagodite ga ovom vremenu i bićete srećni i vi i vaša deca.

    1. Pa nece bas biti. I ja sam dosta proziveo u socijalizmu, ali nisam time bas toliko odusevljen. Zivim na Zapadu vec 30 godina I visepartijski sistem je jedno resenje, U Srbiji je jednopartijski sistem I to je najvece problem.

    2. Ni trenutno u Srbiji ne može svako na TV-u da lupeta šta mu padne na pamet, samo onaj kome dozvoli vrhovni vladar i njemu potčinjeni. Barem na TV stanicama sa nacionalnom frekvencijom, koje su pod najvećom kontrolom od strane vladajuće partije.

    3. Nikad oni to nece shvatiti jer odrastaju u nacionalisticko-sovinistickom drustvu, a nas koji smo ziveli u socijalizmu sve je manje i spadamo u kategoriju „ko vas jebe“.

  3. ja mislim da je ovo ok. i mi lgbt osobe treba da imamo stranku koja se bori za naša prava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.