Brnabić: Država će zaštiti pravni poredak

Ostavite komentar


    1. A ko ce nas da spase od sns bagre?? Jel Srbija brnabickina svojina?

  1. Kasta poziva na jedinstvo u borbi, nakon tek utvrdjene izlazanosti a na proteklim izborima od pre 14 dana…??!! Gradjani su vec pokazali jedinstvo-veceras…uz pristojnu izlaznost …Samo da broj, potvrdi ozalosceni Ministar…

  2. Nije to pravni poredak, to je diktatura gospodjo Ana. Ogromna je razlika!

  3. Vandali, ne vredjajte narod gospodine premijerko…Policijo, shvatite ni vi necete biti postedjeni satanistickog projekta, ni vi profesori, pravnici, ekonomisti, vredni ostali radnici ove prelepe zemlje, ni lekari, medicinari pa jel vidite da su njihove zgrade bolje opremljene nego bolnice, njihovi konji nego lekari i tehnicari…probudite se, nemojmo dozvoliti satanizmu da pobedi…uvek je svetlost bila jaca od mraka.

    1. A vi gospodo da ulice, bez maski, ugrožavate zdravlje milione ljudi, kako da vas nazove te, možda patriotska, Srbijo, jadna li si

  4. A, … jesi li stigla da glasa i u svojoj (Hrvatskoj) Domovini, … kada ti je vec briga za sistem tolika?! Cestitamo i tebi i HDZu na ubedljivoj pobedi!

  5. Ova individua nije bila premijer ni kada je to bila a pogotovo nije sada kada joj je istekao mandat!

  6. Brnabić: Država će zaštiti pravni poredak

    Da li je to najava da ce biti otkriveni huligani koji su rusili u Hercegovackoj,
    huligani koji su falsifikovali batinu licnu kartu, huligani iz Jovanjice, huligani koji su unistili Krusik, huligani koji zidaju kafanu na Pancicevom vrhu……Jel tako gospodine Brnabicka?

  7. Pravni poredak ste vi gospodjo i vasa ekipa srusili, vise od toga se ne moze urusiti

  8. Bivša premijerka treba da zna da ovo nije protest vezan za pandemiju, već je to protest protiv vlasti i Vučiča. Ona je našla da nam priča o pravnoj državi i zaštiti pravnog poretka a oni su flagrantno opljačkali tj. pokrali ove izbore Ona sigurno nije ta koja će nam soliti pamet i držati pridike.Bolje bi joj bilo da što pre ode na neko sigurnije mesto ali ne u Srbiji.

  9. Nezadovoljstvo građana je posledica nedostatka pravnog poretka.
    Imam utisak da su nerede započeli jurišnici AV, ali se nisu nadali da će se pretvoriti u ono šta oni ne žele.
    Motiv AV je da ovom gužvom opravda sebe od buduće katastrofe od virusa.
    Opozicioni političari niti imaju kapacitet niti motiv da organizuje ovako nešto. Teško je verovati da se za tako kratko vreme može spontano okupiti toliko ljudi. Možda grešim, a možda sam i u pravu!

  10. A stvor sa slike zna šta je ustavni poredak? U ustavni poredak se baš ne razumeju ni pravnici.

  11. Od naroda se niko nije sakrio. Vi ste uništili pravni poredak a mi hoćemo da se on vrati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.