Brnabić: Er Srbija je zdravo i dobro

Premijerka i ministri odgovarali na pitanja poslanika u Skupštini Srbije 

Ostavite komentar


  1. Sve u srbiji je zdravo i dobro, samo ne uspevate da živite bez kredita, a polugladni narod gleda da se dočepa Nemačke.

  2. Putuješ Air Fransom i moraš u Parizu da preuzmeš prtljag ako put nastavljaš srpskim prevoznikom.Gubiš u startu 3-4 sata i čekaš sledeći let do 21 ooh.Air Franse se odselio za Zagreb nema predstavništvo u Srbiji,
    Francuzima aerodrom a oni nama prtljag u ruke????????????

  3. Postovana ministarko, hajde malo da sagledamo neke cinjenice. Nisu nabavljeni nikakvi novi avioni vec su iznajmljeni polovni avioni koje je verovatno mogao i JAT da iznajmi. Povecani broj putnka je posledica iznajmljivanja aviona a to govori podatak da je koeficijent punjenja aviona porastao za svega 3 %. Nigde niste rekli koji je dobit Er Srbije , jel je za 2016 godinu bila na NIVOU STATISTICKE GRESKE. Da vas potsetim kada je dosao Etihad izjavili su da ce godisnji promet biti oko 720 milona dolara sto je oko 2 milona dnevno. Od dolaska novog aviona 320 NEO za sada nema nista ,plate su duplo manje nego u tom istom Etihadu, a cena karte je na evropskom nivou. Aerodromu nisu placena neka dugovanja , cime su osteceni mali akcionari. Sve u svemu , izbegavanje istine od strane premijerke , koja je ovim danasnjim odgovorima u Skupstini barem kod mene izgubila poverenje koje sam imao u nju u momentu dolaska. Mogao bih jos ponesto da napisem ali je i ovo sasvim dovoljno da se vidi kako se sakriva istina. Inace radio sam u Er Srbiji do pre dva meseca i to preko 30 godina i siguran sam u ovo sto sam napisao.

    1. Tacno sam od pocetka znao da si bivsi radnik JAT a i zalis za onom hladovinom. Malo radis a plata dobra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.