Brnabić: Postoje pritisci članstva na predsednika Vučića da se ne ide na ponovljene beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Ne mora. Samo vučić dobro zna koje su posledice za njega lično ako bude radio suprotno odlukama organa EU

  2. Kakve veze Vučić ima s tom strankom, nije on njen predsednik, on je predsednik svih građana Srbije! Ne mož on odlučivati da li ćete vi formirati vlast u Beogradu ili nećete! Ne dajte da vam se svako meša u politiku straneke, budite istrajni i odlučite onako kako treba! Izađite i recite jasno ono što znamo ne samo mi, već i cela Evropa-pokušali smo da pokrademo izbore, ali su nas uhvatili na delu, i sad vrdamo, lažemo i obmanjujemo!

  3. DA SE NE BI GUBILO VREME….A za sta? Za EXPO mozda? Ili beogradski sajam..? Pa bolje da SNS nista ne dira u Bgd.!

  4. Sramotno je što ova osoba tokom celog mandata i pored brojnih problema u društvu, najviše vremena troši za laži radi opstanka na vlasti i najglasnija je kada su izbori u pitanju.

  5. e super 🙂
    Ma jos bolje da ukinete izbore skroz i zauvek … ili makar za Vucicevog zivota.
    Mislim, cemu smaranje i cimanje, kad se sve zna unapred.
    Ali ako jos SNS-clastvo vrsi pritisak da ne bude izbora, onda vazi naravno…

    A mi narod, mi cemo eto samo pasivno da postmatramo i da vam tapsemo …

  6. Postovana Ana , ne postoje pritisci clanstva na Predsednika Vucica da se neide na ponovljene Beogradske izbore, i to iz Najmanje DVA RAZLOGA, DAKLENM . Na predsednika Srbije , nikakve strane sile , ni clanstvo bilo koje stranke nemoze da vrsi pritisak, a Predsednik Srbije , Zastupa Drzavu Srbiju i stiti interses Srbije a kao obican clan partije , ne donosi odluke o lokalnim izborima , a VI I vasi clanovi , radite ili po zakonu ili kako vi mislite, da vam je najisplativije..,ALI Preuzmite i odgovornost za vasu odluku,, zato ste i Placeni,,, ili podnesite ostavke , pa ko ima struku , u privatne firme na posao, a ko nije sposoban na BIRO ,,, LEPE su Fotelje,,

  7. Mnogo ste krali na BG izborima, pa vas Zapad pritiska, a tvog šefa možda i ucenjuje.

  8. Treba da formiraju vlast u Beogradu. Neka slede svoju sudbinu i neka nastave prema njoj. To bahato, bandoglavo, radikalsko ponašanje ne ume drugačije. Neka formiraju a onda da se pitamo i prebrojimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.