Brnabić garantuje da priznanje Kosova neće biti uslov za EU

Ostavite komentar


  1. Wishful thinking, iliti: „Što je babi milo, to joj se snilo“.

  2. Interesantna filozofija i demagogija na tlu Balkana…da li su fashisti smeli da traze kompromis posle drugog svetsko rata ili ih i je svet kaznio za pocinjenje zlocine????? Ko se nada nagradi? Po kojoj logici Brnabicka bi ti da nagradis zlo? Ne ide brate, treba se izdici iznad sebe, pogledati se u lice i reci pogresili smo, oprostite, bicemo od sada bolji ljudi…i uciniti sve sto je moguce ( a mnogo toga je moguce uciniti), da zacele rane. Raditi na dobrobiti a ne nastavljati suludu pricu zla. Balkan se umorio, treba mu lj u b a v i i postovanja prema drugom i drugacijem. Nicije pleme na Balkanu nije iznad drugog!

    1. Idi u Kacanik i izvini se.
      Ali povedi jednog sa sobom da ti ponese glavu u povratku.

    1. Ona nama garantuje sta ce ili sta nece, neko drugi traziti. Ima li kraja ovom besmislu?

  3. Priznanje tzv. AP Kosovo i Metohija nece biti garant ulaska u EU…!!! Uprkos umisljenim reformama na 9 televizora i bezbroj kanala…Harmonizacija…

  4. ana kada ste zadnji put bili na kosovu i da li ste uopšte bili u južnoj srpskoj pokrajini. nemojte ništa da garantujete jer posle vaše izjave o penzijama i stavu mmf niko vam ne veruje niti uzima za ozbiljno vaše izjave. objasnite već jednom ovom narodu šta podrazumevate pod pojmom normalizacija odnosa sa kosovom kakva bi to formula bila bez priznavanja kosova .

  5. Неће потписати признање. Потписивањем документа о „нормализацији односа„ ће дозволити КиМ столицу у УН. А Руси и Кинези, онда, неће ставити вето на њихов пријем у УН. Није шија него врат. Кога ови вуку за нос?

  6. Naravno da priznanje samozvane države Kosovo nikada nije ni bio uslov bilo kakvih integracija, EU i sl.; jer je to samo bila floskula izmišljena za unutrašnju upotrebu. Dobro ste se setili da to konačno i otvoreno kažete gradjanima Srbije! EU je daleko zahtevnija po pitanjima vladavine prava, ljuskih prava, restitucije imovine, slobode medija, lustracije pojedinaca i odredjenih službi i sl.

  7. Ocekivao sam da ce gospodja Brnabic preuzimanjem funkcije premijerke doneti neke preko potrebne promene u Srbiji a onda sam se razocarao kad sam shvatio da je i ona samo u sluzbi coveka koji se pita za sve u Srbiji a svi ostali zaljubljenici u funkcije i udobne fotelje su lutke na koncu.Sve jednom te istom pricom o Kosovu svesno skrecu paznju vecini stanovnistva sa cinjenice da je Srbija poslednja u regionu kada su prosecne plate i penzije u pitanju.Mladi masovno odlaze ,ovih dana odlazi i moja sestra u traganju za boljim zivotom jer ga u ovoj zemlji ne moze naci a gospodin pod cijom se kontrolom nalaze i mnogi mediji svojim svakodnevnim pojavljivanjima i pricom o Kosovu i tvrdnjom da u Srbiji sve cveta kao da namerno skrece paznju narodu u Srbiji sa njihovog nezavidnog ekonomskog stanja.I pticama na grani je postalo jasno da je stanje kada je Kosovo u pitanju odavno reseno i da agoniju treba vec jednom prekinuti i ako je moguce izdejstvovati sto bolje uslove za zivot naseg naroda tamo.I gospidja Brnabic ne propusta sansu da nam i ona isprica istu pricu koju nam pricaju mnogi iz garniture na vlasti, mada su svesni da je prica o Kosovu odavno ispricana.Izgubio sam poverenje u sve redom pa zato planiram posto cu uskoro zavrsiti fakultet da odem u neku zemlju gde se ne prica sve jedna te ista prica,gde se na svim tv kanalima ne pojavljuju sve jedni te isti ljudi satima sa jednom te istom pricom.Ako je i od njih prevrsilo je svaku meru i oni kao da ne shvataju da je zivot samo jedan.

  8. Čime garantuje premjerka? Mnogi „garantuju“ a na kraju se ispostavi da je to fraza za naivne kojih u Srbiji ima nebrojeno mnogo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.