Brnabić gotovo svaki minut gostovanja na TV Pink posvetila Vuku Jeremiću

Ostavite komentar


  1. Neverovatno kakav preobražaj ove žene za samo par godina! Ne znam da li se bar malo stidi svojih izjava,gostovanja po opskurnim televizijama kada uveče legne u krevet i počne da premotava provedeni dan. Ana Brnabić je živi dokaz da te politika „usisa,sažvaće i ispljune“ i to obavezno kao lošijeg čoveka nego što si bio!

    1. Da bi se neko stideo , mora imati razvijen osećaj stida.
      To je kao imati il nemati neko od osnovnih čula.
      To što svi imamo uši nije dokaz da među nama nema gluvih osoba, delimična ili potpuna gluvoća, na žalost postoji od kad i Homosapiens postoji.
      Očekivati da se bezobrazna osoba stidi, isto je kao očekivati da gluva osoba čuje.

  2. Možda preterano, jer Jeremić nije vredan pažnje što je sinoćnim gostovanjem na RTS i dokazao.

  3. Kaže „On je ( Jeremić) politička Kleopatra jer je puno puta, ali pogrešno, predvidjao budućnost“. Dobro je da imamo predsednika koji je iz loze Tarabića, pa je onomad dao 2.000.000 mojih para Klintonovima, zato što mu se valjda ukazalo dok je gledao u pasulj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.