Brnabić gubi pravo na vilu na Dedinju: Koliki rok ima za iseljenje?

Ostavite komentar


  1. He . . . he . . . koliko ce vode proci Tisom za sest meseci , a i koliko Lex Specialis – a moze da se donese u N . Skupstini pa promeni namena “ Jovankine vile “ ( iako nije Jovankina nego postoje legalni naslednici PRAVIH vlasnika ) da nam se Anci ( i njena porodica ) ne zamara nekakvom selidbom kao sto se ni Toma diploma , pa ni Vulin , nisu iselili iz “ svojih “ vila na Dedinju . . .

  2. Funkcioneri imaju određena prava i treba da ih koriste kao i svako drugi u svetu.Ne znam zašto imate potrebu da naglašavate kada neko dobija ili gubi ta prava.Nije li to bolest ili interes?

  3. Na stranu sve.
    Da li možete da stavite znak = između Jovanke Broz i Ane Brnabić ?

  4. A valda treba da dokaze od kog rada je zaradila 320m kv stan na dedinju od postenog nije.Gde se agencijo da ispitate porekllo,jel se i vi bojite Oskara

  5. Čim se iseli Toma grobar i ona će. Smejurija živa! A jesu li plaćali kiriju?

  6. Kad je neko na vlasti moze da radi sta hoce.Da menja uredbe da bi koristila vilu.Ali zasto bi uopste zivela u vili?Moze u svom stanu da zivi.328 kvadrata.Nije malo.Na Dedinju.Ljudi se bore da dodju na vlast da bi imali razne beneficije.Svi su to radili .SNS takodje.

  7. И Томи Николићу је давно истекао рок за башкарење у вили, али му и даље плаћамо то задовољство.

  8. Ta se neće ni iseliti.Ona to sada smatra svojim vlasništvom.
    Radikalka je to.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.