Brnabić idealna kandidatkinja za Vučićevu naslednicu

Traje neobjavljena borba za pozicije u samom vrhu Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Prilicno sam razocaran istrazivckim novinarstvom u Srbiji kao i srpskim analiticarima.Ne zelim da se hvalim ali prvo ja objavim moje prognoze pa prodje dosta vremena pa to isto u glas pocnu da pricaju svi.Isto je bilo i sa dolaskom Ane Brnabic na mesto premijera,pobedom Kurtija na izborima i svemu drugome, isto se to ponavlja i sada.Malo me to razocarava jer ja nisam ni novinar ni analiticar,ili sam pametniji od njih ili oni nisu kvalitetni dovoljno jer ne izvode zakljucke na vreme, kasne sa prognozom.I da ne zaboravim ono sto ja napisem uvek i bude ono sto drugi napisu,ponekad bude.I jos pride za to primaju platu a ja nista.Od dobre analitike zavisi pravovremeni i dobar odgovor .

  2. Ovaj Psiho se izzivljava kako na gradjanima, tako i na clanovima stranke. Svestan da mu niko nista ne moze, drnda sve one koji od njega zavise. Kada ce glasaci shvatiti da se radi o bolesnom psihopati, pitanje je. U svakom slucaju, sto pre, to bolje.

    1. Kad bi ti znao koliko ima naprednjaka odusevljenih sa M.Tepic, ni nebi verovao, samo ne smeju da priznaju.

  3. Postoji tu ogromna gomila problema: 1/ nikad nije definitivno utvrdjena koja Brnabic ima drzavljansva i pasose, i od kada tacno. 2/ niko nikad nije video njenu radnu knjizicu, koje zvanje ima i koji radni staz. 3/ nikad nije uspela u Srbiji da nostrifikuje svoju stranu „diplomu“, tako da je samo srednjoskolka za sistem R. Srbije 4/ nije nikad ucestvovalla ni na kakvim izborima, dakle nikad nije pobedila ni u mesnoj zajednici. 5/ posto nije bila u politici, pitanje je koji je tacno njen program. Recimo stavovi o – NATO, o EU, o priznanju KIM, o slucaju O. Ivanovica, o istopolnim brakovima, o migrantima, o smanjenju penzija itd

  4. Samo ,koji ce slogan koristiti navijaci kada Ana nasledi Mi………opsss Vucica.

  5. Vucic nema ni jedan jedini razlog za brigu kada je njegova pozicija u SNS-u u pitanju. Danas kada bi Vucic rekao da mu je dosta politike i da se povlaci sutra bi se SNS raspao. Osim Vucica u SNS-u ne da nema nikoga iole harizmaticnog nego se ne zna ko je iz „prvog esalona“, a i svih ostalih, antipaticniji i odvratniji… da ne govorimo o tome da 70% „prvog esalona“ ima lazne diplome, ko od osnovne, ko od srednje, ko od fakulteta, ko od doktorskih studija. Takodje, svi iz „prvog esalona“ su toliko iskompromitovani da Vucic uopste ne mora da ih „mesa“ da se ne bi izdvojio drugi ili treci jer svakoga od njih ako mu zasmeta moze da se resi u roku od odmah tako sto ce osuditi njegova (ne) dela i poruciti svim clanovima SNS-a i delu birackog tela koje ga obozava da to radi jer takvi ne zasluzuju da budu clanovi SNS-a niti da obavljaju vazne drzavne funkcije… sto je najlepse za njega to bi pozdravili i svi njegovi politicki protivnici kao i svi gradjani Srbije sa pravom glasa koji svoj glas nikada ne bi dali njemu i SNS-u. Niko u SNS-u nema kapacitet, ni itelektualni ni moralni ni svaki drugi, ni frizuru da mu pokvari a kamoli da ga politicki ugrozi.

    1. A u čemu je problem sa mojim Fikusom? Čemu cenzura? Sta je tu govor mržnje, itd.?

  6. Ahahahahahahah….ahaha….Ovo je vec sprdnja…pa sitnog spijuna na mesto metatstatske tvorevine..ahahahahah..a onda ce on sa mesta premijera da zakuca poslednji ekser na mrtvacki kovceg Srbije..

  7. U sustini sns i ne postoji. Postoji samo jedan covek i njegovi poslusnici oko njega. Kaobajagi, postoje stranacki organi, koji kaobajagi nesto rade, tzv. stranacka tela, potredsednici,gen.sekretar,izvrsni i nadzorni odbor,itd…ali oni se ne pitaju ni zasta, samo glumataju neku napumpanu veliku stranku ,koja ce posle odlaska sa vlasti, raspasti na stotinu manjih stranaka, politickih pokreta i udruzenja.

  8. Ne znam cime bi ona to zasluzila – mrkim pogledom po pastvi SNS, to moze, ali po celom srpskom narodu, e to ne ide! Stalno je namrstena i naredbodavna iako naredbe samo proseduje. Kvalitet jednak nuli!

  9. Gospođica Brnabić je idealan kandidat za srpskog predsednika u sledećem mandatu, mislio kad sadašnji ispuni svoju predsednčku kvotu. Da čuva mesto do sledećeg turnusa. Blago njoj, od svih kvaliteta ona je jedino u pravom trenutku na pravom mestu.

  10. Ana nije politicar njen domet je recimo ministar za inovacije umesto Popovica koji je tamo iz neznam kojih razloga. Moze se dogoditi da ona bude na celo SNS nesto slicno kao kada je Sanader predao vlast Kosorici a ona ga je kasnije oterala u zatvor.

  11. Ma nije moguće! Domaćin ruskom premijeru Medvedevu je bio predsednik Srbije koji je sa njim i vodio razgovore. To dovoljno govori o integritetu i političkom (ne)iskustvu Brnabićke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.