Brnabić: Izbori moraju da se održe

Ostavite komentar


  1. Rece Vucic/SNS kroz usta Brnabiceve/SNS i ostade ziv/a! Od 22.juna bice tek poznate stvarne cifre novozarazenih a bice ogromne! Uzasna sebicnost SNS!

    1. Varate se. Pisace da uopste nema zarazenih. Zato, cuvajte svoje zdravlje i izbegnite potpisivanje u spisak glasaca, koji ce sigurno biti pun virusa i bakterija.

  2. Naravno da biste izbore kad nema opozicije. Ove olinjale lisice su i omogućile da budete danas na vlasti. Pitanje je da li bi se zapelo tako da postoji teg na tasu s druge strane. Žali se opozicija: „Izborni uslovi nisu fer, kampanja sto godina preko tv-a…“ A zar tako nije bilo i devedesetih, kad se narod bunio i protestvovao u velikim brojevima? Imamo uvek fine izgovore, samo nemamo opoziciju. Sergej iz gepeka, Radulović s gitarom iz skupštine, ne deluju simpatično, nego nestabilno. Nestabilno politički, a o zdravstvenoj nestabilnosti neću ni da pričam. Lako je ostalima i da bojkotuju, kad je narodu muka od njih. To je kao da neću da startujem Adrianu Limu, uz izgovor da bojkotujem da je savatam, a ne da to ne radim jer realno nemam šanse. Zar ne postoji autoritet, zar nema ličnosti u čitavoj Srbiji da stane na crtu ovima? Zar smo stvarno takva zemlja? Zar da čekamo da nam strane službe opet kreiraju nekog po „volji naroda“?

    1. Jel ti poznato da po zakonu i ustavu izbori moraju da se odrze

      1. Jel ti poznato da po zakonu Vučić i njegovi ne bi smeli da kradu? Ne bi smelo da postoji fabrika droge iza koje oni stoje, ne bi smelo da se radi ono što rade u Krušiku… spisak bih mogao da nastavim u nedogled.

      2. „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ Vucic NE SME da bude predsednik partije? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ ne sme da bude na celu liste za izbore, zato sto je predsednik Srbije? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ ne sme da se vodi funkcionerska kampanja, odnosno da clanovi vlade ne bi smeli da ucestvuju u kampanji? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ neko ko ima 22 godine vise nije dete, vec muskarac, koji mora da ODGOVARA za svoje postupke? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ predsednica vlade nije zaduzena za odbranu lika i dela BILO koje politicke licnosti? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“ predsednica vlade treba da SMENI svakog ministra koji ne postuja taj Ustav i Zakon? „Jel ti poznato da po zakonu i ustavu“…

  3. Molim STRUKU da nam demonstrira strukom i recju kako ce pravila „budite oprezni“ kao obavezna da se prakticno sprovedu na birackim mestima kao i u stanovima ukoliko clanovi birackog odbora odu do lica koja su prijavljena da zele da glasaju a iz zdravstvenih razloga ne mogu da dodju na biracko mesto.
    Kolika kvadratura birackog mesta mora da bude da bi se odrzala fizicka distanca clanova birackih odbora?
    Da li ce maske i rukavice biti sastavni deo birackog materijala?
    Da li ce biracima koji dodju na biracko mesto bez maske, rukavica i hemijske olovke biti oduzeto pravo glasanja zbog nepostovanja mera?
    Kako ce se koristiti lampa i sprej ako birac ima rukavice, odnosno da li birac mora da ima tri para rukavica obzirom da jedne mora da skine kad se upotrebi lampa, druge kad se upotrebi sprej a trece treba da navuce posle spreja?
    U koliko sati treba biracki odbor da dodje na biracko mesto jer pre glasanja treba da prebroji sve glasacke listice s obzirom da je brojanje u rukavicama otezano?
    Kada ce se znati rezultati izbora ako se prebrojavanje vrsi u rukavicama?
    Od jutros STUKA menja misljenje i kaze da biraci mogu bez rukavica da glasaju!!! Dovoljno je da peru ruke. Kako ce clanovi birackog odbora znati da li su oprali ruke?
    Pitanje nije neozbiljno, vec vrlo bitno jer se radi o potencijalnom zarazavanju od virusa od koga se umire. Ugrozeni su i biraci i clanovi birackog odbora.

    1. Jos jedno pitanje za STRUKU.
      Kako biracki odbor znati da glasac kod koga se odlazi u stan da bi glasao jer je do 11h prijavljena njegova volja, a sprecen je zbog bolesti, da ta bolest nije priouzrokovana Kovidom-19 i on se nalazi u samoizolaciji?
      Hocete li STRUKA nalepnicom Kovid-19 da obelezi takve stanove?
      Da li ce STRUKA dozvoliti glasanje u starackim domovima gde je jos uvek na snazi zabrana poseta? Da li STRUKA na sebe preuzima rizik da ce clanovi birackog odbora mozda uneti virus u staracke domove? Da li treba da budu testirani pre odlaska u sredine sa povecanim rizikom obolevanja?
      Pitanja su ozbiljna i dobronamerna. Cekamo odgovore.

      1. Poštovana Mima jedini odgovor na sva vaša razumna pitanuja je BOJKOT IZBORA.

  4. Narod daje zadnju reč..narod uvek samo bira rezultate,rad i zalaganje..svi na izbore.

  5. Izbori moraju da se održe čak i da se uveća broj preminulih od korona virusa. Izbori su korisni za žive a još korisniji za one koji od „politike žive“ sve za „dobro naroda“.

  6. Ma da,donastije skorojevica ce generaciski da tlace ovaj sludjen svet,sta reci.

  7. Jasno je da izbori moraju da se odrze da se formira jaka Vlada koja ce nastaviti da se bori sa svim bitnim pitnjim za celo nase drustvo!

  8. Naravno da treba da se odrze izbori uz sve mere zastite. Kakvo odlaganje i gluposti, opozicija je imala dovoljno vremena.

  9. Tačno je da Srbija ima trenutno »malo« više testiranih na 100.000 stanovnika od Slovenije; Srbija 4.254, a Slovenija 4.214. Sa druge strane, tačno je i da Srbija do sada ima »malo« više pozitivnih na Covid-19 na 100.000 stanovnika od Slovenije; Srbija 173 pozitivne osobe, a Slovenija samo 72 pozitivne osobe. To tek toliko da bi informacija o poređenju »borbe« sa Covid-19 u Srbiji i Sloveniji bila kompletna.

    1. Druze, Slovenija je drzava za razliku od ove nase utrine na kojoj se bilmezi i bivoli bodu rogovima. Slovenija se zato i otcepila od nase livade sada je i najneupucenijem geguli valjda jasno sta smo dozvolili da nam bitange urade od nasih zivota.

  10. Neka neko objasni ovoj, nikada od strane naroda, izabranoj osobi da vrši najodgovorniju funkciju u državi da je ovo vreme upravo najgore i da aktivno učestvuje u podeli naroda. Podela je valjda svima njima orirodna obzirom na porekla. Zajedništvo, poptovanje i kultura je ipak nešto što se nauči kod kuće. Svi strani mediji ovu vlast nazivaju autoktarskom, i izveštavaju o apsolutnoj kontroli informacija, samo se nama servira da živimo nekakvo „Zlatno doba“.

  11. Nasa narodna poslovica kaze : …mora se samo umreti, i porez platiti ( ? )…!!!
    Bojkot do smrti…

  12. Obaveštavam botove na ovoj stranici, a i na drugim mestima, da se ne muče bez razloga. Provaljeni ste i u prve tri reči shvatimo da ste botovi i ne čitamo vaše komentare. Jedino nam malo otežavate čitanje jer moramo da preskačemo vaše komentare.

  13. Nema razloga da se izbori ne održe, naravno uz određene mere predostrožnosti.

  14. Izbori su za nedelju dana, a situacija sa koronom stagnira vec neko vreme.

  15. Izbori nikako ne bi trebalo da budu odlozeni, jer bi to odlozilo mnoge korisne i znacajne stvari za Srbiju, poput sprovodjenja reformi, investicija i mnogih drugih korisnih stvari, a i verujem da ce tokom izbora biti preduzete sve preventivne mere zastite od virusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.