Brnabić: Izborni uslovi danas i pre 2012. godine kao nebo i zemlja

Ostavite komentar


    1. Ma upravu je zbabljeni đedica 100%, uslovi su pre 2012te bili, ostali su i biće svetlosnu godinu ispred današnjih, dok je ova snosovska banda na vlasti.

  1. A ponasanje vlasti i medija kakvo je? E ovo je najvece zlo….bruka naprednjacka….ona ce prva da opipa bajbok kada bude pala sa vlasti.

  2. predlazem da se ,,Izbori,, ukinu a da se iz redova ove politicke mafije Dacic Palma Seselj Vucic Dilas Jeremic Tadic iz SESIRA izvuku imena …> samo ova banda i moze da se kandiduje , SPS popljackao deviznustednju sa Milosevicem sad formirali KOKAIN KARTEL I banda nesenjiva ,ako ihneko kritikuje angazuju policiju da likvidira za njihov racun >>> svako ko ostane u Srbiji treba da potpise izjavu da je PRIHVATIO DA DOZIVOTNO ROBUJE OVOJ BANDI .>. angazuju tajne slube da broje glaosve ,kaz Milosevic je dobio 1 150 000 glasova na Kosovu kad su svi Albanci Bojkotovali >>>> STOP NARKO KARTELIMA U SRBIJI >

  3. Imajući u vidu sve načine komuniciranja sa biračima, društvene mreže, potom kablovkse operatere, potom činjenicu da političari opozicije dobijaju šansu da gostuju na najvećim televiziama, a odbijaju te pozive i najznačajnije da svaki pojedinac vrlo lako može da proveri birački spisak, pa jasno da su izborni uslovi mnogo bolji sada nego 2012. kada je sadašja opozicija bila vlast.

  4. Da li ovo stvorenje stvarno misli da joj neko veruje kad kaže da je Vučić nju nešto poslušao?

    1. I ja se pitam da li je baš do te mere odlepila i prezupčila? U takvo nešto čak ni SNS botovi ne bi poverovali!

  5. Možda je u pravu za izborne uslove ali u domenu informacionog polja razlika je kao nebo i podzemlje.

  6. Premijerko, ni o tekstu o pomirenju nisi propustila da omalovazavas opoziciju. Sram te bilo, jer za razliku od tvoje kriminalno poslusnicke politike, opozicija itekako ima program. Ukidanje partokratije; istinska reforma drzavne uprave i javnih preduzeca; stimulacije za domace, a ne za strane investitore; donosenje i primena pristojnog zakona o poreklu imovine; ukidanje Parova, Zadruga i sl. u cilju ocuvanja mentalnog zdravlja stanovnistva… Dakle ne budi sarkasticna vec uzmi malo i procitaj sta drugi kazu. Nisi vise ucenik tog dopisnog koledza koji si (valjda) zavrsila, vec pocni da zivis stvarni zivot.

    1. Ama @Bubuleja njima ništa nije „sveto“ sve rade kako im se hoće. Evo primer (o kome se nigde ne piše i ne govori): vlast određuje „sabijanje“ nastave i ispita na BU!!! A zbog čega? Evo zašto sada studenti ne blokiraju rektorat BU? Gde su sad stranke, tolike institucije, obucmani….Zbog nekakvog sporta (država organizuje neki sport prvenstvo…) skraćeno je trajanje ispitnih rokova, nastava je pomerena za dve do tri nedelje…. Žele da isele sudenski grad krajme juna…. Gde to ima na zemljinoj kugli da se rad na fakultetima diktira sportskim stvarima? Komletna LUDARA od države.

  7. Ustajte građani zemlje Srbije, dužnosti naše došao je dan; na naša prava i slobodu mafijaški steg je zavitlan. Bacimo pod noge zebnju i strah, budimo opet ponos svoga roda, neka odnarođena vlast drhti i zebe pred neuzaustavljivom snagom našeg pohoda. Vratimo pravdu, mir i nadu svima koji vole zemlju ovu; bacimo u tamnice gadove i podlace, sve koji sramote zemlju svoju!

  8. Neoradikalski premijerski ‘Fikus’ sa ‘clanskom knjizicom’ i Domovnicom Republike Hrvatske u dzepu, ce nam sada objasniti par stvari o izbornim uslovima u Srbiji … ???

  9. Prepričavaće se jednog dana kako je jedna ovako bezlična i rigidna pojava, spletom nesrećnih okolnosti, dospela na čelo vlade ove tužne zemlje. Svedoci smo neverovatne transformacije od početne smernosti do besprizornog bezobrazluka danas.

    1. U Britanije je jedna carica bila prostitutka jer nisu znali koga da stave.A jednom je bila devojka sa 16g koja je imala 4 abortusa.

  10. Dzaba sve to kada nema posledica. Sinisa Mali plagijator, Stefanovic mulja sa oruzjem i drogom… i opet nista.

  11. To je zato sto ste ví napredni “odletei u nebo”svojom samovoljom.Mi nisno
    ostali “na zemljo” jer ste nas satanizovali i “ukopali”u zemlju.

  12. Najzad da se u necemu slozim sa predsednicom vlade. Tada je opozicija mogla da pobedi na izborima (i pobedila je, to su tada bili SNS), danas nema nikakve sanse da za opoziciju narod i sazna a ne da glasa, dakle jeste razlika kao nebo i zemlja.

  13. Normalno da jesu nebo i zemlja. Daleko su bili bolji uslovi pre dolaska nazadnjaka. Pa vrhovni lazov je visio na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Da ne pricamo o tome kako ovo zlo nikada ne bi vladalo da su sadasnji uslovi.

    1. Verovatno onaj zabludeli zoranče knežević kad pročita tvoj komentar dobije siroma šizofrenik napad. Ma đe udari na naduvane komunoradikale to su mu poslodavci.

  14. Ova zena kao da je s Marsa pala, nije ni tada bilo cvece ali daleko humanije i slobodnije nego li danas.

  15. Izborni uslovi su fer. Sinoc je u NS premijerko bio u Novom Sadu na zatvaranju Opensa i u neformalnom razgovoru sa mladima jedan decko je bio u majici Pravda za Aleksandra ( Obradovica) . Obezbedjenje je momentalno prekinulo link preko kog se prenosio ovaj dogadjaj. Dakle prenosa takoreci uopste nije bilo . Mozda 5 minuta. Brnbič se spakovala i otisla za Bg. Nije ni prisustvovala daljem programu zbog kog su u celo pozoriste uzurpirali i skinuli predstave sa repertoara tog dana. Izbori su slobodni ha ha. Da izbor za vas i vama slucne postoji da budete podguzne muve ,ljudi bez savesti ,lojalni pijuni koji ponavljaju jedva naucene textove . Hajde botovi hocu hiljadu minusa za sat vremena. Idemo.

  16. A gde je bila uvažena 2012-te? Narod tebe nije birao niti će ikada. Čak i ovi iz SNS-a negoduju. O koalicionim partnerima i da ne pričamo. Tako da što se tvog lika i dela tiče… sedi jedan.
    Nastavi da pilažeš cveće na grobove fašistima kao što je bio Stojadinović.

  17. Koliko lažu SNSovci to je neverovatno. U poslednje 3 godine po indeksu slobede medija pali smo za više od 30 mesta, na Blumbergovj listi stanja demokratije pali za 20 mesta, po FreedomHouse listi prebačeni iz slobodnih u poluslobodne zemlje. Ako je bolje zašto na svim tim listama padam, zašto imamo totalni sunovrat demokratije. Mnogo lažete SNSovci. Sve je gore, čak i u odnosu na vreme Miloševića.

  18. Da jedan obični“fikus“ može biti toliko drska i bezobzirna, nisam mogao ni pretpostaviti, dok se ona nije pojavila, niotkuda.

  19. U pravu je 100%, zaboravila je da kaže da su i 90tih izborni uslovi bili bolji nego danas

  20. Ne da mislim.,već ZNAM da nema pitanja u vezi koga treba ikada anketiranih Anu Brnsbić, sem ako je u pitanju „,red vožnje“?!

  21. Pošto je vaša anketa verodostojna,a birači znaju šta hoće,Vučić će biti potučen do nogu.A ako ne bude bar približno tako stvarno ne znam šta da mislim.

    1. ali, ne zaboravite da je sprovedena na sajtu dnevnog lista Danas i da su glasali vecinom citaoci ovog lista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.