Brnabić: Lista na narednim izborima će nositi ime „Aleksandar Vučić“, a opoziciona treba da se zove „Nasiljem protiv Srbije – Šider, Šenah, Mihael Rot“

Ostavite komentar


  1. Kako si ti pametna i promućurna, čudo jedno.
    O duhovitosti da ne pišem …

  2. Каква беспоштедна борба за о(п)станак у вили на Дедињу. Да се Брнабић бори у оквиру својих обавеза, тако што предлаже нове ефикасне мере за подизање посрнуле пољопривреде, обарање убитачне инфлације, мерама штедње и контролисања безобразних цена градње беспотребних пројеката, програмом хитног увођења мера за смањење угљен диоксида….итд итд. могло би се разумети. Међутим она се „такмичи“ са европским посланицима о степену демократије у ЕУ и Србији што спада у рубрику “ Веровали или не?“, што је свакако усмерено домаћој политичкој арени.

  3. Na prošlim izborima izdvojile su se dve liste:“ Srbija protiv naselja“ i „Srbija da nestane“ Humor i satira su nam jača strana.

  4. Predsednik je mnogo opterećen, šta misliš da se lista za izbore u Beogradu zove „Ana Brnabić – sve ćemo da vas pobedimo“ to je lepo i bez uvrede.

  5. Sad zamislite da na izborima nosilac liste bude Ana Brnabić ili ovaj novi predsednik SNS-a Vučićević, koliko bi narod glaso za njih?

  6. Zašto lista nebi nosila ime Ana Brnabić? Zato što niko nebi glaso za nju.

  7. Lista za lokalne izbore treba da nosi ime čoveka koji će biti gradonačelnik BG ako ta lista bude formirala vlast. Sad zamislite listu SNS-Aleksandar Šapić…

  8. Вероватно си укључена у акцију ,,од врата до врата“, али то иритира нормалан народ, тако прво скочи па онда хоп!

  9. SNS – doktor Aleksandar Šapić – Ana Brnabić – Trg Marksa i Engelsa – Trg Republike – kocke – Prokop – Rio Tinto

  10. A vasa lista bi trebala da se zove Aleksandar Vucic i Srpska Nazadna Stranka povratak u proslost

  11. Kao poverenik ona bi trebala i morala da bude nosilac liste. Vučić više nije predsednik stranke a kao predsednik ne sme da se opredeljuje za bilo koga niti da se pominje u predizbornoj kampanji.

  12. Ako je i jedan glas ukraden,ponoviti izbore.Premijerka u tehničkom mandatu govori takve neistine,blati ljude, deli Srbiju na ove,one, nije shvatila da ih narod neće.

  13. Da je pameti, treba naći istoimenog čoveka i staviti ga isto za nosioca liste

  14. Dzaba vam je prica vasa o laznom patriotizmu,smucili ste se ovom gradu i ovim ljudima. Dosta je lazi i mrznje koju sipate iz dana u dan. Ne zelimo vas u ovom gradu vise. Nece propasti Srbija i Beograd ako opozicija pobedi na izborima,nego cete vi i vase kombinacije. Vrko ste svesni toga. Dosta je vise vasih lazi,obmana,kradje i mrznje koju sipate prema ljudima koji samo drugacije misle. Nema bolje kampanje za opoziciju od svakog vaseg obracanja.

  15. Ova neostvarena zena Brnabic daje primitivne i nasilnocko huskacke izjave, na frontu SNS dzep Vucica koji punjenjem proizvodi bedu, nezapiskenost, siromastvo, kriminal i gde drzava ne funkcionise.

  16. Ljudima u Beogradu ugrozeni su zivoti i egzistencija, opstanak pojedinaca i svake porodice, a vode se debate lažne demokratije u Srbiji Vucica i baca novac ns kojekave Milice, Bodiroge i ostsle priucene kako bi Vucic nastavio sa uništenjem sopstvemog naroda. To je sramno, i zna se da ce ponovo pokrasti izbore, jer to jedino zna da radi i zato prima platu. Odlicno je podrzan od Dacica i socijalista koji ubijaju kao 1990. To je strašan prizor za svakog razumnog coveka.

  17. Бедно политичарење на делу. Удара се на полуписмено бирачко тело којем се атакује на историјско сећање када су Немачка имена изазивала страх и одбојност. Оваквим поступком премијерка показује да живи у неком свом амбијенту и није свесна дешавања у свету. Па више су за Српску демократију и будућност Српске деце урадили господа Шидер, Рот и Шенах за месец дана него она у целој политичкој каријери. Због њених потеза омладина бежи из Србије а поменута господа помажу да се створе услови за њихов повратак.

  18. Lista, po zakonu i Ustavu ne sme da nosi ime predsednika države koji se ne bira (jedino ako se kandiduje za gradonačelnika). Prema tome, lista treba da nosi ime Šapića ili File, eventualno Vučevića ili Duke, advokat stranačkih kriminalaca. Za Anu bi, eventualno, glasala lgb populacija.

  19. Vreme je da pogledamo knjige i ćitabe.
    Da proradi tužilaštvo.Da zapevamo:
    Zabela ćao

  20. SNS lista bi mogla nositi naziv Aleksandar Vučić poklonodac: poklonio sam Kosovo, poklonio plodno zemljište, poloniću vam XXL sendviče i Anu i Šapića (a njemu Blera i Dinkića za savetnike).

  21. Dobro, možda bi opozicija poslušala „savet“ mnogobrbljive Brnabić -ali tek onda kada oni svoju listu nazovu „Aleksandar Vučić- idemo napred uz podršku ratnih zločinaca Šredera, Blera i svih drugih koji su bombardovali Srbiju“.

  22. Lepo je vaš vođa rekao šta misli o vama, kad je spomenuo koliko bi dobili glasova bez njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.