Brnabić: Međunarodna istraga direktno kršenje suvereniteta Srbije

Ostavite komentar


  1. Ha, bune se lopovi da im se istragom krši suverenitet. Naravno, ovakva logika je i moguća samo u lopovskoj državi koja i nema nikakav legalitet ni suverenitet.

  2. I pljacka, korupcija i kradja glasova je protiv ustava i suvereniteta i zakona

  3. Policijska istraga lopova koji je uhvaćen u krađi, zadire u njegovu privatnost …
    Nije lako sektašima, nimalo.

  4. Pročitaj Ustav. Tamo nešto piše o EU.
    Zašto ceo svet tvrdi da je bilo krađe glasova, a naše institucije ćute.
    Ako nosilac izborne liste dostavi prigovor, zašto naše institucije kažu da on nije ovlašćeno lice. Prigovor može da izjavi svaki građanin. Ovo je zloupotreba položaja, i u ovom slučaju treba biti najstrože kažnjeno.

  5. Ako zaista hocete da drzavu uvedete u medjunarodne organizacije (kao sto pricate a radite suprotno), onda morate i da POSTUJETE DEMOKRATSKE PRINCIPE

  6. Gospodjo Brnabic, da kod nas institucije obavljaju svoj posao niko se ne bi obracao medjunarodnim institucijama. Posto su te nase institucije pod vasom kontrolom i vaseg sefa drugih mogucnosti opozija nije imala i zato je dobro sto su svima obelodanili kradju izbpra i prekrajanje volje gradjana. Taj postupak treba da ide vama na sramotu a ne opoziciji.

  7. Koga je briga za suverenitet zemlje ako ta zemlja pokušava da predstavi drugu zemlju(Kosovo) kao deo svoje teritorije.

  8. Ovavke reči pripadaju krimilacima. Zabranjeno slikanje, zabranjeno pitanje, zabranjeno …

  9. Prvo neka vam suverenitet koji ste prodali vrate Rusi, Arapi i Rio Tinto, pa ga tek onda branite od krsitelja suvreniteta EU.

  10. Tačno da ne bidozvolile da se krši suverenitet ali isto tako nebi dozvolile da predsednik države pokrade izbore. I šta sad. Šta je pošteno šta naš režim radi pošteno u Srbiji kad krši sopstveni ustav zakone deli sopstveni narod na one koji su za SNS i predsednika i na ostale kako kažu opoziciju.

  11. Ne znam zašto ne pregled ako je sve pošteno ako je bilo muljanja onda se zna .U laži su kratke noge .

  12. A Vi gospodjo u vlasti, kada pokradete izbore ne ugrozavate suverenitet zemlje?Dozvolili ste da vas uhvate u kradji, toliko ste bahati postali..

  13. Kad si pošten nema čega da se bojis. Ti nisi a ako neko jeste čemu strah da njega uhvate. Ko god da jeste treba na sud.

  14. Vaše krađe, koruptivne radnje, ugradnje, kršenje Ustava, paljenje, pozivanje na linč političkih protivnika, pretnje, ucene, fizički napadi, i …, direktno su kršenje zakona Republike Srbije

  15. OK, onda neka naš MUP, REM, RIK, GIK, Sud, Ustavni sud, Javni tužilac, Min. za lokalnu upravu, … URADE SVOJ posao i istraže KO JE dovodio strance da glasaju ‘tude’, a ne znaju ni gde su došli, da dozvole da se još neko pojavi na nac.TV, da pretresu birački spisak, … i ne ucenjuju ljude po JP za izbore, … ima još toga – PA IZVOL’TE , RADITE SVOJ POSAO !!!!

  16. U ovoj zeni nema trunke ljudskosti i postenja,katastrofa,ona bukvalno radi protiv gradjana Srbije a za interese svoje i interese Vucica.Ko je to nas zajahao,sta smo mi bogu zgresili.

  17. „Međunarodna istraga je direktno kršenje suvereniteta Republike Srbije. To ne bi dozvolila ni jedna zemlja na svetu“
    Gospođo Brnabić, da li Vi znate šta pričate ili ste sasvim izgubili kompas. Vi niste piljarica na pijaci već, da Vas obavestim, nalazite se na mestu premijerke Srbije. A upravo ste Vi, zajedno sa svojim „šefom“ i njegovim botovima, srušili sve institucije i ne samo njih, pokrali na odvratan način sve izbore, pa sad pričate gluposti, kao da ceo svet ne zna šta ste sve radili. Da imate imalo obraza, zavukli bi se u mišiju rupu, da vas niko ne vidi. Kako Vas nije stid i sramota.

  18. A kradja izbora je krsenju ljudskih prava. Uostalim, vi ste ih zvali da nadgledaju izbore, koje ste tako bezobrazno i nezajazljivo lazirali. Pitam se kakvi si bili oni prethodni izbori kad su ovi, po vašim rečima, „najposteniji ikad“.

  19. ша ти ништа друго и не радиш, него све време кршиш суверенитет србије, и ти и твој шеф, да не заборавимо дачића – паклена тројка

  20. Ono kad se čale javi poluusmeno s Dedinja da nam saopšti nešto od čega mozak zaboli koliko je umobolno.

  21. Da niste organizovali prevaru i da nismo muljali na izborima ne bi bilo ni medjunarodne istrage,draga Ana dubokih džepova

  22. Ova brnabić je najprometnija kad čuti.Sama je priznala da su pokrali volju naroda .Sada kao narod im neće oprostiti.Vama lopovima neće oprostiti.Sada glasam za opoziciju sve dok ne idete u prošlost.

  23. Najjaca fora je kad bilo ko nesto prigovori „zasto rusis drzavu“. Naravno da ce se obratiti EU, da ne bi mozda trebali Gdji. Dolovac.

  24. buhahahha, pa ona/on se bas plasi istrage. FRRRKKKAAA

    U jednome je u pravu, a to je da medjunarodna istraga znaci, da instutucije drzave Srbije ne funkcionisu. I to jeste tacno! One ne funkcionisu! Upravo zato i medjunarodna istraga.

    Ali istraga nije obavezna, vec je stvar dobre volje. Ako Srbija zeli da ide u EU i bude deo civilizovanog sveta, onda MORA da ima otvorene medije i fer izbore. Posto postoji vise nego osnovana sumnja, onda MORA da dozvoli istragu, ukoliko zeli da ostane na putu ka EU.

    Ukoliko rezim ne zeli da dozvoli medjunarodnu istragu, onda se javno deklarise da nije za Evropu, Zapad i demokratiju. Drzava Srbija ce i dalje da postoji i biti suverena, ali nece vise biti kandidat za clana EU. Tj. biti ce na nivou Belorusije ili Kazahstana.

    Gospodo na vlasi, samo izvolite pa odbijte istragu 🙂
    A nas eto ubrzo na ulicama, da ‘vatamo lopova

  25. Tvoj najveći uspeh ovih dana je da si uspela bez zamuckivanja da izgovoriš suverenitet iako nisi u toku šta to znači stvarno i kakve ti imaš veze sa tim, ionako se ne teraš iz svoje glave a bilo bi lepo da se teraš …

  26. Mislis povredice suverenitet SNS sekte.Ova drzava je izgubila suverenitet odkad ste je vi prisvojili i radite sta vam padne napame.Sepurite se bacanjem para gradjana na neke nevazne megomalijske projekte a gradjani nemaju pijacu vodu .Vazno da ti i Vucic izadjete sa pricom o milijardama za “ najlepsim stadionima“i stvarima koje moze da radi drzava koja gradjanima obezbedila osnovne stvari za zivot PIJACU VODU.Razbacujete i bahatite se na racun zdravstva,prosvete a o vladavini prava niste ni culi,jer u Srbiji postoji samo vladavina SNS -a ili bolje receno prava AV i SNS poslusnika.Tako da se ti nebrini o suverenitetu Srbije jer ga Srbija nema vec 12 godina.

  27. Ma, da! Kad ste pozvali strane posmatrače da nadgledaju izbore, tad to nije bilo kršenje suvereniteta Sribije. Ali, kad su vas zbog vaše aljkave i nedovoljno skrivene kradje (koju ste vežbali na svim prethodnim izborima) nahvatali u lopovluku, onda je to atak na državu (koja je, po vama, sinonim za sve vas na vlasti). A to što vi ukidate pravo i slobodu gradjana da biraju i budu birani na pošten način, to za vas, naravno, nije atak na suverenitet Srbije. Sram te bre bilo, nemaš obraza, baš kao ni tvoj ljubljeni „šef“.

  28. Suverenitet Srbije si ti. Kada je sve u redu sa izbornim inženjeringom dozvolite da sačuvamo suverenitet. Što toliko peniš i lupetaš, kada znaš da je sve čisto kao suza?

  29. Brnabić: Međunarodna istraga direktno kršenje suvereniteta Srbije

    Svako ima pravo da misli sta ga je volja pa tako i ja a ja mislim da je Ana Brnabić apsolutno u PRAVU !
    Kradja izbora je „unutrasnje pitanje Srrbije“ i niko sa strane nema pravo da se mesa u „unutrasnje stvari“ jedne slobodne, slobodarske i nezavisne drzave kao sto je Srbija !
    Sta ustvari opozicija zeli da postigne time sto „kao Kosovo“ trazi „saveznike na zapadu“, da „primora Srbiju“ da u „pomoc pozove svoje saveznike, Rusiju i Kinu“ ?

  30. Прочитао сам све осврте, види се велико огорчење житеља Србије. Нажалост требало се десити много раније. Вучић, ткзв председник Србије је узурпирао Устав првог дана после првог мандата за председника, који му није дао власт него само функцију за представљање државе. То је била велика грешка коју је требало већ првог дана исправити. Сада је наша Србија само копија Русије и Сев. Кореје, или народски речено обична банана република. Веома жалосно, нарочито после искуства са Милошевићом.

  31. Pa ko je prve doveo strance, jedne autobusima, a druge da nadgledaju izbor? Vlada Srbije!

  32. Zahtevamo medjunarodnu komisiju svi su dobro došli.Tamo gde je čisto ,dajte podršku.Tamo gde se mulja,to je okupacija.Samo nanosi štetu ovom društvu,pitam se da li je išla u bilo koju školu

  33. g-djo Brnabic nije krsenje suvereniteta jer eto i u vreme Milosevica je bila neka komisija ili sta vec, pa Severna Makedonija ima toga jos, samo vi niste obavesteni, tako da ima toga dosta u svetu. A posto vi svi tvrdite da je sve bilo cisto kao suza, u cemu je problem da to potvrdi i neko neutralan ili se plasite onoga sto bi moglo da ispliva kada nezavisni istrazitelji malo procackaju i potvrde ono sto se vec zna, bice da je to u pitanju a ne suverenitet. Posto vas sef stalno prica o pristupanju EU (jes da je usporeno sa nase strane ali i dalje zvanicno stoji) u cemu je problem da nezavisni provere i potvrde ono sto vi kazete ili ustanove na vasu zalost nesto drugo a mozda se plasite onoga sto bi mogli da pronadju a vi mozda niste upoznati od strane sefa sa tim. Blago vama i nama sa vama. Ziveli

  34. O kom suverenitetu ova prica.? Davno ste vi izgubili samostalnost.Igrate onako kako vam kazu oni koji su vas doveli na vlast,a to sigurno nisu gradjani ove Stradijep

  35. U suverenoj zemlji u kojoj postoje institucije koje Ana priziva po potrebi a gazi isto po potrebi (njenog šefa), Ana Brnabić i njen „šef“ bi odavno bili u zatvoru. Otuda se ona svim silama pokriva „državom“ i bombastičnim izjavama koje ne razume pa joj ništa ne znače, i institucijama koje su baš oni obesmislili. Tresu im se gaće jer tamo nemaju svoje tužioce i sudije da naruče presudu kakva im se sviđa i proglase nevinim i pored očiglednog kriminala kojim se bave čak i sada, jer ova njena izjava je takođe kriminal. Ima za cilj da udruženi zločinački poduhvat krađe izbora, korupcije i kriminala zaštiti od istrage.

  36. A kad je Vučić svojevremeno pozivao na međunarodnu istragu Srbija tada nije bila suverena država?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.