Brnabić: Moja ostavka je na stolu, neki političari jedva čekali tragediju da bi je iskoristili

Ostavite komentar


  1. Pa zasto g-djo Brnabic a sa druge strane kako vas nije sramota da povezujete tragicne dogadjaje sa protestima, niko ne trazi vasu ostavku niko ne trazi izbore a vi samo to ponavljate i nista drugo niti vidite niti cujete e zato sto niko od vas niti vidi niti cuje sta narod kaze onda ce biti i izbori ali tek posle ispunjenja uslova trazenih od gradjana Srbije. Ziveli

  2. Odlicno
    Ostavka je na stolu
    Sada idite, ali nemojte se udaljavati od Jovankine vile na Dedinju jer naci ce se netko tko ce postavljati pitanja na koja cete morati dati odgovor

  3. Kakve bre ostavke.Obogatili ste se pljackom drzave koju ste upropastili a sada diktator zamlacuje narodne mase ponovnim mesanjem karata i trikovima da bi i dalje isti ostali na vlast na celu sa njim.Morate biti pohapseni sa sve laznim sudijama,tuziocima,policajcima i odgovarati za nevidjen kriminal koji ste pocinili prema celom narodu koji ste toliko osiromasili i doveli do propasti.

  4. Za 2 dana ce nas dragi prezidente takođe „ponuditi ostavku „,ako je tako najbolje za Srbiju,ali mu je čale nece dati,kao sto sad on njoj „ne da“da ode,i sve tako u krug…. Kakva jeftina patetika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.