Brnabić na mitingu: Srbija nije podeljena zemlja, opozicija nema program

Ostavite komentar


  1. Danas sam ćerki preporučio da beži iz ove zemlje. Radio sam kao crv 35 godina, uvek misleći da radim u korist društva. Danas sam čuo da ako se ne slažeš sa Vučićem nisi Srbin. Izgleda da sam izbačen iz srpstva. Deco bežite.Ako bute čekali bolja vremena dočekaćete starost, kao i ja.

    1. Ako je u nacističkoj nemačkoj vladala misao, čak uvedena i u školske programe, da bogati nemci su veći nemci od siromašnih nemaca, znači bogati nemci su viša rasa nego siromašni? Onda je jasna ovdašnja srbska gimnastika, koja je prisutna kod nas 30 godina od kada su nacionalisti preuzeli vlast, da se sve banalizuje zarad slobodnije mogućnosti pljačke društvenih bogatstava a samim tim i imovine stanovnika ovih područja.
      Ideologija banalnosti je jedna od glavnih odlika nacionalista reče nam Kiš davno.
      Društveno uređenje, zakoni, mediji, nauka, školstvo, crkva.. svi su u neprestanom grčevitom poslu, poslu zarad stvaranja atmosfere da sve što se radi i što je urađeno je za račun srbske nacije a u stvari za svoje lične interese. Zato su iskočili svih ovih godina mnogobrojni tajkuni ili sposobni poslovni ljudi, koji kao članovi, ne jedne nego svih partija, sa nacističkim vonjom, slobodno uzimaju sebi i samo sebi ogromne vrednosti kako nekretnina, tako i svih drugih vrednosti.
      Iako se svi dosadašni vlastodršci trude da ukažu i dokažu kako nisu to za čega ih optužuju, rezultati govore u prilog toj istini optužbi! A ona ne može biti drugačija jer stanovništvo je sistematski ugurivano u bedu, neimaštinu, bolest, nezaposlenost… Skočio je enormno procenat pljački, ubistava, provala…, jer nema zakona kako za bogate tako i za one koji se istim poslom bave da to postanu .
      Ne postojanjem jasnog zakona beda gura automatski sve pravcem kriminala. No i tu su n a vreme zauzeta sva područja, te grupacije imaju već decenijama poznat naziv koji se kod nas izbegava, tako da mnogima ostaje samo rad na minimalcu! Svi postaju robovi i gledaju kako sve propada, od morala, etike, do života, pa se uvećava broj koji odlaze odavde. Bežanje od prostora ponižavanja, osnovnog pravila a to je pravilo poštovanja života. Jer ovde se poštuje samo život izabranih a narod se u svakom segmenetu ponižava. Prihvativši to kao normalno narod ovih gradova, prostora, živi kao što se i vidi i kao što smo napisali…
      Što reče jednom neko ‘’živimo život kao svinje, bez knjiga, pozorišta,
      uz tv serije naslova -zločinački umovi…?
      Ili ‘’Nije dovoljno samo živeti! – reče leptir, Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!’’ – Hans Kristijan Andersen

  2. Sa Vucicevim zombijima nema jedinstva. Srbija mora da se izvuce iz ovog naprednjackog mulja ili je nece biti.

  3. Mani se ti opozicije, nisu oni na vlasti, gde je vas program? Sama si rekla da Vlada nema program (o Kosovu). Od tebe samo slusamo prazne price o digitalizaciji, a novina je da si u poslednje vreme 100% preuzela Vucicev Vokabular.

  4. Gde ova živi?Na kojoj planeti?

  5. PS. Ova je dobila ulogu danas da vredja opoziciju, a Vučuć je fin.

    Ko“bre“ bije, nesrećnice?
    Zašto izmišljaš???
    Ovaj AV opet o nekim sekirama!
    Kakve sekire???

    A Srbija je krezuba zato što sirotinja nema para ni za zubara ni za zube, raspitaj se malo iz te vile na Dedinju.
    Pogledaj te ljude koji su došli danas, ja sam ih gledala vraćajući se sa posla.
    Pogledaj dom svoj, andjele!

  6. U pravu je Brnabićka… nisu oni kao prethodna vlast. Gori su od najgorih. Ratni huškači iz devedesetih i „eksperti“ pod patronatom stranih udruženja. Uništili ste sve kao skakavci. Vaš „program“ je svima jasan. Reketi, ucene, namešteni tenderi, kumovi, bratići, poslići i naravno demagogija na najvišem stepenu.

  7. Zao mi je što nisam mladji ni jednog trenutka se ne bih dvoumio već rukama i nigama grebao da odem van ove zemlje. Nazalost svoju decu molim da odu što pre odavde jer ovde budućnosti i perspektive nema i bio bih jako sebičan kada bi pokušao da ih ubedim da ivde ostanu jer će se sigurno pokajati. Ovo samo u filmovima ima gde glume trećerazredni glumci, ponekad sw zapitam da li je ovo stvarnost

  8. Ma neee. Srbija nije podeljena, ona je OKUPIRANA ZEMLJA.Jer u suprotnom kako bi moglo da se desi da nam strani drzavljani budu predsednici i premijeri.

  9. Veličanstven skup, govori predsednica vlade….kad ono lično prozivanje i pljuvanje preko plota. Ova žena uvek pokaže da može još niže.

  10. Znam da Nena Opozicije u Srbiji ! Zar Mr Djilas I Mr Jeremic mogu da budu ,,Opozicije ,., ## Obzirom da se dissident salju sudskim odlukama u Zatvorsku Psihijatrije ,sto za posledica ima da progon .suvisno je govoriti o. ,,Programu,, u okolnostima gde se prema neistomisljenicima sprovodi PROGON # dissident u egzilu Stockholm .#,moj program ima samo jednu Tacku :: ispis Iz Drzavljanstva Republike Srbije #U Nadi da Crno mi be Drzavljanstva osnovati Narod Republiku Srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.