Brnabić najavila da će Vučević postati premijer 2024. godine?

Ostavite komentar


  1. daleko je to za ovako gladan narod,koji vozi automobile stare 20 godina,kome se obećava da će da se smrzne,da će mu se kvariti zamrzivači i frižideri stalnom promenom napona,gde je većina penzija u rangu metra drva…Nemate vi toliko vremna.

  2. Nenormalna kriza, izgleda samo u srbiji svi ostali normalno zive I rade sem rusije I srbije

  3. Neznam da li ce ova gospoda građani zemlje Srbije a ne državljani (što reče Edkobar za Srbe na Kosovu i Metohiji) posle svog zla koje ste naneli ovoj zemlji imati šansu da formiraju vladu. Uče Srbijanci od njih kako treba biti bahat, lažov i bezobrazan mislim da nećete imati tu šansu.

  4. Nedaj boze mi se nadamo da vas sve za neki mesec ispratimo sto u zayvore sto u zaborav.

  5. Ana je dekla „da, Šefe“ i zajedno prekrsili ustav, odn zakon, tako sto su se oni „dogovorili“, u stranci. Pa to je tako normalno..

  6. Mislim da se Vučević dosta „navežbao“ na mestu gradonačelnika NS. Uostalom, šta je teško biti na bilo kojoj poziciji koju „zajašu“ SNS-ovci. Jedino zaduženje im je uvlačenje, dodvoravanje, obožavanje do idolopoklonstva i konstantno hvaljenje lika i dela šefa im !

  7. Ha ha ha!Vlada nije formirana a već se zna dokle će trajati.Bezumna Srbija već ušla u novu izbornu trku.

  8. Srbi, shvatite samo jedno-ovakvi sa vlasti ne odlaze bez revolucije i krvi. Giljotina na Trgu Republike i bacaj glave u narod da ih šutaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.