Brnabić: Najstrašniji udar na Srbiju

Ostavite komentar


  1. Srbiji je ubustvom Ivanovića zadat strašan udarac i zato moramo učiniti sve da se krivac pronađe, moramo sami uzeti i sprovesti istragu jer od šiptara ne treba ništa očekivati jer je normalno da kriju svoje plaćene ubice.

  2. Da li Vi, Ana, živite u nekom paralelnom svetu ili su Vam odaje Vlade zasenile razum. Pročitajte, uputite se u Vaš posao i sagledajte šta su ljudi iz stranke, koja je Vas izabrala za premjerku, govoril o Oliveru Ivanoviću, tom divnom, odmerenom, kulturnom i nadasve pametnom čoveku. Da li ste Vi ili vaš mentor AV bilo čime tražili oprost od njegove porodice za sve ono što ste dopustili da o ovom čoveku govore vaši apartčici, uz saglasje predsednika SNS, bez čijeg se aminovanja, niko iz redova te ostrašćene družine, ne može pojaviti, a kamoli nešto javno izjaviti. I mediji koji su pod punom kontrolom Vlade i AV takođe su pljuvali po gospodinu Ivanoviću na takav način da je gotovo bio "patriotski poželjan čin" da ga neko, nakon tih prozivki, liši života. Od Vas sam Ana, očekivao, da bar pokažete kulturu i neostrašćenost, jer ste se školovali i formirali po inostranstvu, daleko od naših posebica, ali nažalost niste. Postali ste veći kalif od kalifa. I, potvrdili da je AV Vašim izborom za premjerku, učinio pravu stvar. Ali za sebe, svoju partiju i svoju ideologiju. Nažalost, ne i za Srbiju i njene građane.

  3. Politička ubistva predstavljaju vrlo primitivan čin od strane onih koji nisu sposobni da učestvuju u iznalaženju i traženju najpovoljnijih rešenja za zajednicu kojoj pripadaju.

  4. Vi ste politički neistomišljenici već jako dugo svakom obrazovanom patrioti zbog svog antinarodnog i antiustavnog mafijaškog načina uzurpacije nekadašnjih državnih organa. I da….svima nama koji tako razmišljamo vi jeste neprijatelji, pa ste to bili i plemenitom Oliveru Ivanoviću, koji je znao da će se ovo desiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.