Brnabić: Napadaju Telekom da bi konkurenciji obezbedili monopol na tržištu

Ostavite komentar


    1. Sta i kako rade vucic i sns preko telekoma je potpuno jasno. Nazalost, apsolutno je jasno i sta je vucic napravio od tuzilastva i sudova, pa povodom ove drzavne pljacke – u ovom trenutku – nadlezne institucije nista nece da urade.
      Posebno ludilo, medjutim, predastavljaju ponasanje, „objasnjenja“, pretnje, lazi, zamena teza…ovoga sto se nalazi na mestu predsednika vlade.
      To ozbiljno ugrozava cak i vucicevu negativnu reputaciju kao coveka, „politicara“ u predsednika.

    2. Onda Tepićeva da podnese tužbu, a ne da maše dokazima po ulici, ako su to uopšte dokazi.

  1. Ozbiljna zamena teza oko nekih tema.Recimo Krušik, Telekom.Nema ekonomiste koji bi opravdao određene poteze na koje je recimo uzbunjivač ukazao.Zapošljavanje partijskog kadra, davanje saglasnosti Tesiću i sličnima za prodaju umesto SDPR da prodaje naoruzanje i drugi potezi, tu nema EKONOMSKE LOGIKE.Telekom i krannje sumnive akvizicije.Mi ovde pričamo o stotinama miliona eura.I zabranjeno da se pita? E gde je Evropa a gde smo mi.Daju ostavku za lažnu diplomu na tom trulom zapadu a ovde ako pitaš šta se bre dešava sa novcem iz budžeta i sa državnom imovinom ispadaš državni neprijatelj.Hrani decu pa u Evropu da se snalaze, ovo je samo mali Srbistan zauvek!

      1. Gavrilo!
        Gavrilo..kada si glup , onda cutiš i pokriješ se ušima!
        Ne hvališ se javno svojom glupošcu!
        Ovi tvoji su na vlasti skoro 9 godina, a ti pričaš o prethodnima?

  2. Podržavam predlog premijerke, ali prvo da vas iz SNS-a redom pohapse i pošalju na dug u zaslušeni odmor u Zabelu.

  3. I šta ćemo da radimo kad se ispostavi da to nisu izmišljotine nego bude potkrepljeno dokazima?

    1. Ova zena gubi razum! Ponasanje i izrazavanje su joj katastrofalni.Bruka, bruka. A u pitanju je njen ulozeni novac. Treba objaviti cime se sve bavila i posredno bavi doticna osoba.

  4. Sve ove lazne afere dolaze i pojacavaju se kada su na dnevnom redu pregovori izmedju Beograda i Pristine i produzena su ruka Zapada, koji na sve nacine vrsi pritisak na Srbiju.

    1. Na cemu li si ti, nesrecnice? Ovakav glupi „komentar“ i „zakljucak“ ne mogu biti samo posledica vucicevog sendvica.

  5. Bezocnim izmisljotinama pokusava da truje narod, ne uspeva joj, zato joj je svaka sledeca izmisljotina sve gora od gore! Ili je previše isfrustrina uspesima Vlade ili je mnogo dobro plaćena! Mada, Vrlo verovatno je u pitanju i jedno i drugo!

  6. Narodu je dosta neistina koje se koriste u dnevno političkom prepucavanju i jednom se tome mora stati na kraj.

  7. Sigurno je da tamo gde ima vatre ima i dima.Dotična gospođa koja optužuje sve i svakoga nek iznese dokaze oko svih afera koje spominje pa nek se sve to rešava na sudu,a ovako iznošenje bez iole čvršćih dokaza je samo amaterski pokušaj manipulacije i građana i javnog mnjenja.

  8. Zamenom teza ficus brani ne zakonito poslovanje Telekoma koji je obezbedio vlasti da za nase pare ima monopol nad sredstvima informisanja. Da je nekim slucajem neki od direktora omogucio da opozicione partije budu te koje drzavnim parama kupuju kablovske tv kanale, istog momenta bi zavrsili u zatvoru. Posle osam godina totalitarizma on-a krivi bivsu vlast da je nesto ozakonila u korist „tajkuna“. Pa sta ste vi radili osam godina? zasto niste ispravili gresku bivsih. Ili, mozda nemate dovoljno strucno lice da vam napise zakon koji bi na pritisak na zvonce Maje Gojkovic sigurno bio izglasan u Skupstini.Mi znamo, a i TI da je to samo spin i nista vise. Inace da je sve legalno, vec bi komisija zavrsila inspekciju knjiga i vec bi prvorodjeni mahao nalazom na Pinku i RTSu.

  9. Pa neće više da ima toliko korisnika, nego bar za jednog manje. Zbog čega? Zato što od skoro tarife za mob tel nude sa dipliranim brojem megabajta, u odnosu na koliko je bilo ranije, a starim korisnicima istih tarifa kojima nije istekao ugovor nisu duplirali megabajte. Da li tako misle da privuku nekoga da produži ugovor? Evo sad će. Ćim istekne, ćao zauvek.

  10. Što mislite da smo mi budale pa ne znamo???
    Zašto da slušamo vas kad sve znamo iz medija.

  11. Tako je, tužilaštvo da reaguje. I mi se pitamo šta je sa tim tužilaštvom. A pitamo se i gde je ona Zagorka Dolovac? Da reaguju nego šta. Samo nemojte posle da se pozivate na imunitet jer ga nemate, istek’o vam mandat. Srećno.

  12. Da li novinari mogu da pročitaju Ustav i zakone?
    Ana Brnabić je nekadašnja predsednica vlade Republike Srbije.
    Mi nemamo Vladu.

  13. Ovaj smesni primerak „premijera“ je najbolji dokaz koliko je ova nesrecna zemlja propala u svakom smislu.

  14. Nisi nam rekla dali je bata pravio dopunski program za pracenje stanja poreza, gde sada imamo dvostruki nivo zastite iako tamo ima podataka sta je bilo a nikako koliko sutra treba platiti porez?

  15. Samo da je Srbiji gore a njima bolje, to je ta opozicija sa svim svojim podvizima. Nista normalno i korisno za narod ne umeju da urade ali da ga unazade bore se iz petnih zila.

  16. Marinika, idite do kraja, da se vidi ko je u pravu. Teško jeste, ali bar nešto neka dobije epilog.

  17. Kradete gospodjice , mnogo kradete i to najvise detonira ovom zemljom. Nemojte jos i da lazete da ne kradete, jer ko laze on krade a ko krade taj ide u zatvor !

  18. Da li ce Tepicka i Djilas da odgovaraju za srozavanje ugleda Krusika i Telekoma pred stranim partnerima?

  19. Konstrukciju posla sa „Kopernikusom“ je objasnio Vucic pre neki dan na „Pinku“. Postojala je opasnost da televizije Prva i O2 kupe „neki tajkuni“ i da preko njih ruse vlast, ali ih je kupio „neko drugi“. Taj „neko drugi“ je bivsi vlasnik „Kopernikusa“, koji je blizak SNS-u. Dobio je od „Telekoma“ toliko koliko je trebalo za kupovinu ove dve televizije, a sto je to visestruko vise od vrednosti njegovog kablovskog operatora, nije bitno. Ceh placaju akcionari ‘Telekoma“ koji vec dve godine ne dobijaju dividende, Drzava ni pripadajuce poreze.
    Slicno je ucinjeno sa listom Kurir, koji je negativno pisao o Vucicu i SNS-u. Posto nije uspela medijska hajka protiv bivseg vlasnika, niti blokada racuna Adria Media Group, data je ponuda koja se ne moze odbiti. Od novca dobijenog od „Telekoma“, novi vlasnik je kupio „Kurir“, pa se promenila i uredjivacka politika.
    Da prezaduzeni „Telekom“ ne vredi mnogo, pokazuje i stalno izbegavanje izlaska na berzu. Odnos ponude i traznje bi pokazao da je vrednosrt manja od knjigovodstvene, sto znaci da su akcionari dodatno osteceni.

  20. Ništa od Marinikinog zastrašivanja, istina mora da se zna i sve mutne radnje Đilasove ekipe treba da izađu na videlo.Sramno od jedne lažljivice, a šta se drugo i moglo očekivati.

  21. Opozicija nije uspela u operaciji Namenska, sada pokušava da uspe u operaciji Telekom.

  22. Strošno koloko je ovo ženo bezobrazno!
    Iz dana u dan sve više napreduje u oponašanju „šefa“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.