Brnabić: Naša opozicija unikatna, oni su jedini na svetu zloupotrebili tragediju

Ostavite komentar


  1. sistem samoodržanja na vlasti po svaku cenu.
    Lepo Vas narod moli da izvore sveg zla:pink,hepi,informer,..
    skinete Narodu sa grbače.Znam to su temelji vašeg održanja i bez njih ,otvorile bi se sve koruptivne mahinacije i zabelska vrata.

  2. Zeno, ti si unikatno CUDO , verujem neponovljivo u fotelji Premijera Srbije.

  3. Boze, kojom promisli tvojom, postavi Anu da bude ovo sto jeste? Znam Boze, da ovde ima još puno dobrih i vrednih ljudi. A nama Boze, Ana vrsi lobotomiju svakoga dana. Oprosti nam Boze i pomiluj nas. I zastiti nas Boze od zla.

  4. Трагедију која је директна последица твоје назови политике.

  5. Oseca se nedoraslost polozaju i funkciji koju obavlja premijerka.Ostavke vlade i predsednika Srbije zahteva narod na protestima i u skupstini,a na to se uporno oglusuju i odugovlace SPS i SNS.

  6. Bilo gde na kugli zemaljskoj ne bi odbacila do predsednika odeljenske zajednice.Ti si ok mi smo niko i ništa jer te trpimo dok nam nanosi štetu.

  7. I ko nam je predsednik, premijer i ministri i po tome smo unikat,ali u negativnom smislu.

  8. Ovakva intelektualna , moralna GROMADA, nikada , više ne sme da nam se desi.

Ostavite komentar


Politika

Starović: Koliko god bili nezadovoljni ne smemo odstupiti od pregovara u Briselu 9

Starović: Koliko god bili nezadovoljni ne smemo odstupiti od pregovara u Briselu

U Briselu je završen još jedan krug tehničkog dijaloga Beograda i Prištine bez konkretnih rezultata zbog odbijanja Prištine da razgovara čak i o tzv. evropskom nacrtu Zajednice srpskih opština., smatra Nemanja Starović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. On je za RTS rekao da koliko god bili nezadovoljni, ne smemo odstupiti od pregovaračkog stola, jer bi posledice mogle biti veoma drastične.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.