Brnabić: Ne licitirati sa imenima u Vladi

Ostavite komentar


  1. Ko licitara, mi koji vam punimo kasu? Zbog čega se ljutite? Mi imamo razloga da budemo ljuti, dali ste nam dovoljno razloga da zahtevamo smenu Nele Kuburović i Nebojše Stefanović zbog svega za šta ih plaćamo da rade, a oni ne rade. Naše je pravo da zahtevamo neopozivu ostavku Zorane Mihajlović zbog gomile problema koje izaziva, krenuvši od Grdeličke klisure, preko niškog aerodroma, pa na dalje. Naše je pravo da zahtevamo smene zbog haosa sa mini hidro elektranama, jer koljete vola za pola kila mesa, a vo je ovde značajan i nema vremena za okretanje glave… Ne ljutite se, draga premijerka, na nas, mi smo vaši poslodavci, a vi ne radite ništa valjano i normalno je da tražimo smene, a u uređenim državama je neubičajeno da se političari ljute na poslodavce i ne podnose ostavke kada se to od njih traži. Da li je naša vlada, draga premijerka, satavljena od političara koji bi postali soc slučajevi kada bi ostali bez radnih mesta u svemu sa prefiksom javno i u pravosuđu i zbog toga se držite tako grčevito za fotelje u kojima ste trenutno? Hajde, molim vas, jedna kolektivna ostavka, da saznamo umete li da plivate u privatnom sektoru.

  2. Neverovatan je karakter Brnadicke.Ohola i surova,umisljena,misli da su svi u Srbiji moroni, isprani mozgovi .Koje koristi narod Srbije ima od nje…Samo price.A od prica se ne zivi,osim njih -politicara

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.