Brnabić: Ne padam na političke spinove, nisam pitala Stefanovića o diplomi

Ostavite komentar


  1. Možda je u stand up komediji ovo irelevantna tema, ali u ozbiljnim državama padaju vlade zbog ovakvih afera.

  2. Nije ga pitala za diplomu – da i on nju ne pita za njenu!!!!! I još neke „sitnice“!!!

  3. Koga jos zanima sta opozicija lupeta.To im je jedina politika izgovoriti i napasti sto vise vladajuce ljude koji su dali veliki doprinos drzavi.Ministar Mupaim bas smeta jer se uhvatio njihove branse-kriminala.

  4. pitam se kakva je premijerkina diploma kada ne želi da potegne pitanje diplome ministra policije?! Mesto ministra je politička funkcija, može ministar i palcem da se potpisuje, postoji sistem koji funkcioniše ko god da je ministar. Problem je samo što za ministra policije i premijera treba da imamo poštene ljude, a ne neke koji tvrde da diplome imaju, ali se za njih ne pitaju, jer ko zna šta može da se iz propitivanja istera.

  5. Kakvo spinovanje, o cemu Brnabicka prica? Pitanje glasi: Ima li Stefanovic diplomu o zavrsenom fakultetu ili ne? I na kom fakultetu.

    1. Brnabicka se obraca svome stadu. manipulativnim jezikom koji oni najbolje razumeju..

  6. Politicari,svi,jedi druge optuzuju za nekretnine,aute,firme,milione evrica itd. Sve na neke milione. Bez obzira dal su vlast ili opozicija,oni vrte milione evra.!!! Narod zivi od plate 300evra!!!!!!!
    Dosta je bilo ljudi. Policija,vojska i narod da se organizuje i sve ih pohvatati i pozatvarati. Razbijaju porodice,deca odlaze,drzava nestaje!
    Molim objavite ovo !

  7. Činjenica je da u biografiji Dr. N. Stefanovića nema podataka kada i gde je zavšio osnovne akademske studije, Lepo je da premijerka ne sumnja u validnost te diplome. Možda premijerka nije zainteresovana da li je bilo propusta u nostrifikaciji diplome Dr. N. S. jer bi to dovelo u pitanje i da li su premijerkine inostrane diplome valjano nostrifikovane. Interesantno je ko je prvo došao do tih nedoumica o diplomama i nostrifikaciji – neko iz pozicije ili opozicije. Opovrgnuti glasine (i naravno dokaze) o falsifikatima i plagijatima diploma i doktorata je kompleksan proces, što znaju i B. Gašić i S. Mali, ali i bivši nemački ministar odbrane K.T. cu Gutenberg i nekadašnji predsednik Mađarske P. Šmit (poslednja dvojica su podnela ostavke).

  8. Sram te bilo, sta nas pravis blesavim. Jedno je Megatrend u Beogradu (mada je i to smejurija od faksa) a drugo je fantomski Megatrend u Londonu, nepostojeca firma. Kreaturo, na sve si spremna isto kao i tvoj gazda.

  9. Dobro je što ga nisi pitala. Jer bi on možda pitao tebe za tvoju…

  10. Elita je prva krenula sa mitom o kupovini diploma, i kako to može a nisu nam objasnili. Ovo je čist mit o kupovini diploma jer je to ne moguć postupak.

  11. Dok su predavači na tom fakultetu bili iz opozicionih redova, fakultet je bio legitiman, e a sada ne valja. Ni deca vam ne veruju.

  12. Ma tema o diplomama, nije više ni Đilasu interesantna. On svakodnevno ima novu izmišljotinu.

  13. Ana! Moj dobronamerni savet: Poseti neku medicinsku ustanovu! Recimo- psihijatriju!

  14. Za dotičnu je falsifikovanje diplome glupost i ona to ne spori. Znači priznaje sa je falsifikat. 🙂

Ostavite komentar


Politika

Može li Pošta Kosova da zameni Poštu Srbije na severu KiM? 10

Može li Pošta Kosova da zameni Poštu Srbije na severu KiM?

Uprkos najavljenom otvaranju Pošta Kosova u severnom delu Kosovske Mitrovice, Srbi sa severa će i dalje morati da putuju u unutrašnjost Srbije jer se njihove potrebe za kosovskom poštom svode na jedan ili dva puta godišnje dok su potrebe za srpskom poštom skoro svakodnevne, smatra Milica Andrić Rakić iz Nove društvene inicijative.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.