Brnabić: Nemam razloga da sumnjam da će Šapić biti gradonačelnik Beograda

Ostavite komentar


  1. Jel zakonito to da se zovu ljudi, dolazi na vrata i ispituje ko ce za koga da glasa? Molim objasnite mi? Zar to nije protiv zakona? Zar to nije uticaj na glasanje? Ako ne zovete one koji kazu da vas nece, sto ne kazete kako nagradite ove koji kazu da hoce da glasaju za vas?

  2. Cemu toliko davanje paznje ovoj BIVSOJ,nije nas interesovalo sta je ranije trabunjala a zasto bi sada.

  3. Da glasamo samo mi gradjani Beograda a ne oni/ fantomi/ sto veze nemaju sa Beogradom i zivotom u njemu, pa da vidimo da li bi taj vas ex.vaterpolista bio gradonacelnik. ne bi bio ni u snu a kamoli na javi

  4. Zaboravila je da kaže da je na osnovu anketa i posmatranja javnosti u Beogradu došla do zaključka da su Beograđani apsolutno zadovoljni radom dosadašnjeg gradonačelnika i da ga ne treba menjati. Pa da im ispuni želju…

  5. Brnabić i Ŝapić su najubedljiviji duet manekena naprednjaka. Po svim parametrima sns-e.

  6. @Dr
    Brnabić – to je većinska Srbija.Od onih kloniranih u institucijama, ispranih od znanja, savesti, profesionalne etike i nabildovanih nemoralom, alavoŝću, bez savesti i svesti, paraziti i sluge diktatora. Kao i posebna vrsta “ vernika“ koji ne mogu da zamisle život bez „vođe“. Kojem viŝe veruju nego svojim očima, vijugama, novčaniku, svojoj deci.

  7. Otićete sa vlasti, kad tad, a posle će dobar deo vas odležati dugogodišnje robije zbog „napretka“ u koji ste nas uvalili.

  8. Beograd, NIKADA, u svojoj dogogodišnjoj, modernoj istoriji nije imao bednijeg gradonačelnika od Šapića

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.