Brnabić: Nemoguće varati na biračkom spisku, svako može da ga pogleda

Ostavite komentar


  1. Možeš da nađeš, ako znaš tačno šta tražiš. Bio sam prisutan kad su ženu sa veoma neobičnim i sigruno veoma retkim prezimenom na biračkom mestu pitali za ime oca Zašto? Jer na tom ulazu postoje dve osobe istog imena i prezimena! Kako bi neko unapred mogao da otkrije da je na spisku nepostojeća osoba?

  2. ajde uvedete elektronsko glasanje, sa mogucnoscu promene glasa u narednih 24 sata kao sto je u Austriji, bas upravo da ne bi pod pretnjama otkaza ili slicno gradjani glasali za opciju koju trazi njihov poslodavac. Ovako nema smisla, meni se i ne izlazi iz kuce kad vidim koje opcije imam za glasanje, mozda bih tako i glasao

  3. Pre par godina došla policija na moja vtata traže nekog lika prijavljen u stanu 11. Prvi put čuo prezime a komšinica nije bila tu. Pitam ja komšinicu inako znam da nikada nije izdavala stan, da li zna tog lika. Ona u bunilu. Nikada čula. Rekao sam da ide u policiju da da izjavu da izjavu i da vidi kako je mogao da bude prijavljen na njenoj adresi bez njenog znanja i dokumenata. SNS mafijaška kuhinja u saradnji sa policijom koja jelte treba da se bavi zakonom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.