Brnabić: Nenad Popović bolje da se bavi svojim poslom

Ostavite komentar


  1. Da li neko može da odgovori na pitanje, kako je Nenad Popović dospeo u Vladu RS i kakve on ima veze sa tehnološkim razvojem?

  2. Mogu da razumem donekle prepucavanja Plenkovića i Dačića, a prepucavanje premijer(ke) Brnabić i ministra Popovića i to na zaista osetljivoj temi, a preko medija nikome normalnom nije jasno. Premijer(ka) je predložila Popovića za ministra i umesto, ako nije zadovoljna njegovoj izjavi o LGBT populaciji, da se dogovore u Vladi ili u četiri oka, ovako samo raspiruju i onako krhko primirje u Vladi. Očekuje se i uplitanje ΛV u ovoj nenormalnoj i seksi (ne)pravilnoj raspravi, koja ama baš nije potrebna rasprava. U normalnim zemljama premijer(ka) i ministar bi, za ovu njihovu glupost, za 24h bi podneli ostavku. Kod nas ostavka je zabranjena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.