Brnabić: Nestrpljivo čekamo Vučićeve smernice oko Kosova

  1. E da bog da- da prizna da se obraca narodu to mu je duznost
    : Srbija ce pomoci novoj Drzavi kosovski naroda srba, albanaca i drugih da zajedno sa nama svima napredujemo sigurno ka buducnosti.

    Za ovo spomenik da mu se dize.
    A za druga dela neka odgovara.

  2. Pa Kurti jeste intelektualac i zato ne mozemo ga folirati. I zato radi sta je dobro za svoju drzavu. A mi imamo tebe i onog oskara i zato smo dosli u ovo stanje

  3. Prvo zasto se ceka 72 casa kad je situacija godinama ista ili slicna a od pre mesec dana eskalirala. Na osnovu dosadasnjeg iskustva sa obracanjem tvrdim bice tresla se gora rodi se mis. Prvo ide prica u vidu kukumavcenja, prenemaganja,optuzivanja u par minuta a onda ljudi nece da vide autoputeve mostove, bdp, investicije,,ekspo, penzije i tako ce se zavrsiti uz dva pitanja sa pinka i rtsa. Za sve ove godine siptarima ste sve dali izbacili Srbe iz policije i institucija tako da se siptari sad sepure a Srbi nemaju nikakvu zastitu. Bice opet necemo dozvoliti progom a ono se vec iselilo 20 % za godinu dana gore nego progom. Nadjite mi i jednog predsednika koji je izjavio da nece da ratuje i onda se cudimo sto siptari ce doci do Nisa.

  4. Smernice po pitanju Kosova od svog šefa ne moraš da čekaš! To je on već rešio Francusko-Nemačkim planom i Ohridskim sporazumom! U toku je neka od poslednjih faza realizacije!

  5. Klasično naprednjačko prenemaganje. U minut do dvanaest oni čekaju smernice dok veliki šef priča besmislice.

  6. Gospodjo Brnabić…ako Vam treba smernica najbolje je da shvatite da je Kosovo za Srbiju izgubljeno, a ove price sluze samo vasoj politici.

  7. Zašto mi ovu ženu plaćamo i sve ostale članove vlade kad sve radi Vučić onda bi najbolje bilo da on sam prima njihove Plate i snizi odgovornost za svoje rezultate

  8. Kamo sreće da je Kurti predsednik Srbije. Oslobodio bi Srbe od silnih lopova, prevaranata i kriminalaca. Ali i ovako će palačinkar, Jovankina sirotica i Gazdina podguznica, nestrpljivo očekivati koliko robije će im nezavisne porote odrapiti za „patriotski“ doprinos pljački i izdaji Srbije. Samo polako, prva zloćo Srbije!

  9. Šta ona ima sa nekakvim Vučićević smernicama? Ona je predsednica parlamenta a ne vlade.
    Može li to neko konačno da joj objasni?

  10. @Beograd
    Cuti bedo i nezahvalnice.Kosovo i Trepca su ti izgradili pola Beograda,pa bar pokazi zahvalnost a ne da lupetas kao da si iz oskarove partije.Kazi hvala Kosovu,jer verovatno nisi cuo onu da „Trepca radi,Beograd se gradi“

  11. @Vrh licemerja
    Ono sto nosi na ramenima joj/mu sluzi kao suvenir,tako da sve sto on/ona kaze to su citati njenog sefa ulicara.Nece jos dugo proci,pa cemo moci da ih gledamo sa istovetnim uniformama (zebrastim)i znacemo da su na sigurnom i nikome ne mogu da naskode.Jos samo koji dan…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.