Brnabić: Nije otklonjena opasnost od atentata na Vučića, Zvicer ima političkog nalogodavca

Ostavite komentar


  1. Samo neko ko ne razmišlja svojom glavom ili nema izbora bi žrtvovao svoj život za bilo koga iz ove vlasti. Još jedna u nizu nebuloznih izjava dotične.

  2. Nemoj da nas zavađaš sa komšijama,ti ćeš otići iz ove zemlje,a mi ostajemo ovde da živimo.

  3. Ako su svi oni za koje Evropol ima dokaze da su umešani u planiranje atentata na predsednika Vučića van dometa naših bezbednosnih službi, onda su valjda i dovoljno daleko od predsednika, tako da bi on makar u ovom trenutku trebalo da je bezbedan i da ce premijerkin danonoćni rad sprečili svaku dalju mogućnost atentata. A sto se politickog nalogodavca tice za koga premijerka apsolutno veruje da postoji, mnogo se pricalo u poslednje vreme da su Zvicerovi saradnici imali podrsku i na nasem terenu, sto premijerka takodje apsolutno zna.

  4. Mafija nikada nece ubiti predsednika. Ali ce ubiti onoga ko je sa njima surovao dok mu je to odgovaralo. Posebno kada u javnost izadje da.su najblizi saradnici stitili jedan od klanova u sukobu pa i pomagali aktivno u likvidacijama. Samo je pitanje kako tuzilastvo nije do sada pokrenulo postupak protiv Ministra ali i Predsednika koji je javno tvrdio da je on najbolji ministar i da zna sve sta se desava u mafiji.

  5. Ma daj premijeru reci odmah da je „Đilas“ politički nalogodavac, nemoj to pred izbore izbacivati kao ekskluzivne dokaze, providno je.

  6. Verujemo u naše bezbednosne službe da će rešiti ovaj slučaj u što najkraćem mogućem roku!

  7. Pa sad, nesto nisam siguran da su bas svi pripadnici spremni da daju svoj zivot. Ima u tim sluzbama pametnih ljudi koji nece da ginu uludo. Dati zivot za svoju zemlju je jedno, ginuti za pojedinca, koji vam uzgred receno nije nista, je sasvim drugs stvar.

  8. Aha a sada ce vec cuveni ministriski kvartet koji samo menja resore da otkrije ko je to koga i gde ??Ma samo bacajte prasinu u oci ovom narodu to jedino i znate!!

  9. Šteta bi bila nenadoknadiva,isto kad je Tomica štrajkovao gladju….nisam izbijao iz crkve tih dana!

  10. A da smanjite malo tu priču o atentatu i zaštiti? Bolje bi vam bilo da nešto uradite po tom pitanju osim ako vam ovo nije fora za podizanje rejtinga Prvorođenog!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.